G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,93
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,11
BIST9.907,94
Petrol73,61
GR. ALTIN2.872,91
BTC2.171.047,36

Akraba Muhtar Adayları Arasındaki Tatlı Rekabet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kepsut ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki 8 haneli Sarıçayır Mahallesi’nde 20 seçmen, 3 muhtar adayıyla 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanıyor. Mahalle muhtarı Mehmet Elçi’nin adayları, amcaoğlu Mustafa Elçi ve dayısının oğlu Ahmet Doğru oldu. Elçi, mahallede doğduğunu ve köyün nüfusunun zamanla azaldığını belirtti. Mahallede asfalt sorununu çözen ve su sorununu gideren Elçi, önümüzdeki dönemde altyapı çalışmalarını hedefliyor.

Mehmet Elçi, 7 oy ile yarıştığı Ahmet Doğru ile 6 oy alan Mustafa Elçi’nin desteğini istedi. Mustafa Elçi, köye doğayla baş başa kalmak için döndüğünü ve şehir hayatından vazgeçtiğini ifade etti. Seçim sürecinde aralarında tatlı rekabetin bulunduğunu belirten Elçi, sandıktan çıkacak sonucun herkes için sürpriz olabileceğini söyledi.

Ahmet Doğru, mahalleye yatırım çekmeyi amaçladığını ve Sarıçayır’ı tanıtmak istediğini vurguladı. Tavuk besiciliği yapan Doğru, altyapı çalışmalarını tamamlayacaklarını ve off-road yarışları düzenleyerek köyü örnek bir yer haline getirmeyi planladığını belirtti. Mevcut muhtar Mehmet Elçi’nin eşi Emine Elçi, köydeki gelişmeleri ve yapılan çalışmaları anlattı. Mustafa Elçi’nin eşi Hatice Elçi ise adayların arasında akrabalık bağları olmasına rağmen herkesin destekleyici ve yardımcı olduğunu ifade etti.

Seçim sürecinde Sarıçayır Mahallesi sakinleri arasında dostça ve rekabetçi bir hava hakim. Adaylar, mahallenin geleceği için projelerini anlatırken, destekçileri de adaylarını motive etmeye çalışıyor. 20 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde kıran kırana bir yarış beklenirken, sonucun kimin lehine olacağı ise sandıktan çıkacak oylara bağlı olacak. Mahalle sakinleri için en önemli olan ise huzur ve yaşam standartlarının yükseltilmesi ve mahallenin kalkınması.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akraba Muhtar Adayları Arasındaki Tatlı Rekabet

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!