G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

AKP’nin Aday Göstermeyip Kamu İhalelerine Yöneldiği İş Adamı: Veysel Demirci’nin Başarısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2015 yılında gerçekleşen genel seçimlerde, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AKP) Elazığ milletvekili aday adayı olan iş adamı Veysel Demirci, partiden aday gösterilmediği halde kamudan önemli ihaleler almaya devam etti. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir ihalede, 3 milyar 199 milyon 999 bin 999 lira teklif veren AKP’li müteahhit Veyse Demirci’nin sahibi olduğu şirket, 2 milyar 953 milyon 204 bin lira değerindeki Mersin Pamukluk Barajı içme suyu ishale hattı ihalesini kazandı.

Demirci’nin şirketi, DSİ’nin yanı sıra BOTAŞ, Elazığ Belediyesi ve diğer kurumlardan da önemli ihaleler almıştır. Bu ihaleler arasında BOTAŞ’ın 3 milyarlık Manavgat-Alanya-Gazipaşa-Anamur ilçeleri Faz-2 Doğalgaz Boru Hattı işi, DSİ’nin 135 milyonluk Çorum-Ortaköy Aşdağul Göleti projesi, Elazığ Belediyesi’nin 320 milyonluk içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı 1. bölge yapım işi, Bingöl maden rezervlerinin 2 milyarlık işletilmesi ihalesi, Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi ihalesi, Bingöl-Elazığ Ayrımı Karayolu, Konya Karaman Ayrımı Karayolu ve Uluslararası Harput Diyanet Külliyesi gibi projeler bulunmaktadır.

Veysel Demirci, 2015 seçimlerinde AKP’den Elazığ’da milletvekilliği aday adayı olmasına rağmen aday gösterilmemesine rağmen, kamudan önemli ihaleler almaya devam etmiştir. Son yıllarda en çok kamu ihalesi alan iş insanlarından biri olarak dikkat çekmektedir. Veysel Demirci, siyasi kariyerindeki başarısızlığına rağmen, iş dünyasında önemli bir konuma gelmiştir ve devlet kurumlarıyla önemli iş birlikleri yapmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AKP’nin Aday Göstermeyip Kamu İhalelerine Yöneldiği İş Adamı: Veysel Demirci’nin Başarısı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!