G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,85
CNY4,88
GBP45,43
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,68
GR. ALTIN2.924,70
BTC2.079.425,42

Akdeniz’de 4.0 ve 3.8 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AFAD, Akdeniz’de meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremi duyurdu. Depremin saat 07:34’te gerçekleştiği belirtilirken, derinliği ise 7.91 km olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi ise aynı depremin büyüklüğünü 3.8 olarak değerlendirdi. Rasathanenin verilerine göre depremin derinliği 12.3 km olarak belirlendi. Her iki kurum da deprem sonrası olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Depremin, Akdeniz’de bulunan merkez üssünde yerel saat ile 07:34’te gerçekleştiği belirtildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depremin halk arasında paniğe yol açacak türden olmadığını, ancak yine de vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Her iki kurum da deprem sonrası olabilecek artçı sarsıntılara karşı tedbirli olunması gerektiğini belirtti.

Deprem, Akdeniz’deki birçok şehirde hissedilirken, şu ana kadar herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığı açıklandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, olası zararlara karşı bölgede çalışmalarına devam ederken, vatandaşlardan da gelişmeleri yakından takip etmeleri istendi.

Depremin ardından bölgedeki vatandaşlar, evlerinden çıkmamaları ve sağlam alanlara geçmeleri konusunda uyarıldı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, depreme ilişkin detaylı bilgilere erişmek isteyenlerin resmi kurumların duyurularını takip etmelerini tavsiye etti. Ayrıca, deprem sonrası olası artçı sarsıntılara karşı tedbirli olunması gerektiği de önemle vurgulandı.

Genel olarak, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin ortak değerlendirmesi, Akdeniz’deki 4.0 büyüklüğündeki depremin halk arasında büyük endişelere yol açmayacak ölçüde olduğu yönünde. Ancak yine de deprem sonrası olası artçı sarsıntılara karşı vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akdeniz’de 4.0 ve 3.8 büyüklüğünde depremler meydana geldi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!