G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO37,95
CNY4,85
GBP45,63
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,39
GR. ALTIN2.881,80
BTC2.152.826,39

AK Partili Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Kızın Hayatını Kurtardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş’in basın biriminden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında bir programa katılmak üzere makam aracıyla seyir halindeyken Ali Rıza Septioğlu Bulvarı’nda yolda aniden duran bir araçla karşılaştı. Araçtan inenlerin panik halinde olduğunu fark eden Keleş, durumu anlamak için aracını durdurarak olay yerine gitti. Kalabalığın arasında nefes almakta güçlük çeken küçük bir kız çocuğu olduğunu fark eden Keleş, çocuğun soluk yolunun tıkandığını tespit etti.

Prof. Dr. Keleş, hemen harekete geçerek Heimlich manevrası uygulayarak çocuğun boğazına kaçan şekeri çıkarmayı başardı. Bu an, olay yerinde bulunanların çektiği bir kamera tarafından kaydedildi. Keleş’in müdahalesi saniye saniye kaydedilirken, çocuğun yaşadığı tehlikeli durum an be an ekrana yansıdı.

Yapılan yazılı açıklamada Prof. Dr. Erol Keleş’in, aynı zamanda bir doktor olduğu ve çocuğun durumunu fark edip müdahale ettiği belirtildi. Keleş, yaptığı açıklamada, çocuğun sağlık durumunun şu an için iyi olduğunu ve herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını dile getirdi.

Olayın yaşandığı tarih ve mekan belirtilmezken, Keleş’in bu anlamlı müdahalesi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Olayın detaylarıyla ilgili başka bilgi verilmezken, Prof. Dr. Erol Keleş’in çocuğa yaptığı müdahale, herkesin takdirini kazandı. Keleş, yaşanan olayın ardından çocuğun ailesine destek olmaya devam ettiğini belirtirken, bu tür durumlarda herkesin bilinçli ve hızlı bir şekilde hareket etmesinin önemine dikkat çekti. Bu tür olaylarda her saniyenin önemli olduğunu vurgulayan Keleş, herkesin temel ilk yardım bilgilerini öğrenmesi gerektiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Partili Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş Kızın Hayatını Kurtardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!