G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,44
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,36
GR. ALTIN2.910,34
BTC2.119.706,22

AK Gençlik Ocakları’nın İlgili Haberleri Gündemde Büyük Yankı Uyandırıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Gençlik Ocakları adlı yapılanma, son zamanlarda sıkça gündeme gelmekte. Genel Başkanı Ferhat Aydoğan olan bu dernek, kamu kurumlarında ağırlanmakta, “İçişleri Bakanlığı” yazılı kartlar taşımakta ve çakarlı araçlarla poz veriyor.

Haziran ayında, AK Gençlik Ocakları, Antep Nurdağı’nda depremde evi yıkılan bir aile için yardım çalışmalarına başladığını duyurdu. Aileye anahtar teslim yeni bir ev yapılacağı ifade edildi. BirGün gazetesi, AK Gençlik Ocakları Başkanı Ferhat Aydoğan’ın “Yardım eli uzatıyoruz, anahtar teslim ev yapıyoruz” dediği Urkiye Yıldız’ı buldu.

Ancak ortaya çıkan gerçekler ise oldukça şaşırtıcıydı. Çıkan haberlerde, Aydoğan’ın eşinin annesi, yani kayınvalidesi olan Urkiye Yıldız’ın, aslında bu yardımların gerçek yürütücüsü olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Aydoğan’ın daha önce de Alaattin Çakıcı’nın “basın danışmanı” olduğu iddiasıyla da gündeme gelmişti.

Depremin ardından Maraş’a giden Aydoğan, burada Orgeneral Arif Çetin’le görüştüğünü sosyal medyadan duyurmuştu. Ancak Çakıcı, Aydoğan’ın danışmanı olmadığını belirtti. Aydoğan’ın Alaattin Çakıcı ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız gibi isimlerle fotoğrafları da bulunuyor.

Bütün bu olaylar, AK Gençlik Ocakları’nın geçmişteki ilişkilerini ve çalışmalarını tekrar masaya yatırdı. Dernek, kamuoyunda birçok tartışmaya yol açtı ve itibarını sorgulamaya başlandı. Ferhat Aydoğan, yapılan eleştirilere karşı sessiz kalmayı tercih ederken, derneğin geleceği konusunda da belirsizlik sürüyor.

Sonuç olarak, AK Gençlik Ocakları adlı dernek, kamu kurumlarıyla ilişkileri ve yardım çalışmalarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ferhat Aydoğan’ın liderliğindeki bu yapılanma, şaibeli ilişkileri ve iddialarla sıkça adından söz ettiriyor. Gelecekte yapacağı faaliyetler ve ilişkileri ise merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
AK Gençlik Ocakları’nın İlgili Haberleri Gündemde Büyük Yankı Uyandırıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!