G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO37,54
CNY4,85
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST9.012,50
Petrol78,51
GR. ALTIN2.916,53
BTC2.077.296,65

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Çocuklara Dev Destek Verecek!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Göktaş, ailelere yönelik hizmetlerde özel önem verildiğini ve çocukların farklı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmetlerin çeşitlendirildiğini belirtti. Çocukların ailelerinin yanında ve sosyal çevrelerinde desteklendiğini vurguladı ve onların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için çalıştıklarını söyledi.

Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle çocukların aile şefkati ve sıcaklığıyla yetişebilmelerinin öncelikli olduğunu belirten Göktaş, haziran ayında 887 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesinin hesaplara yatırılacağını açıkladı. Bu ödemelerin çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla yapıldığını ifade etti.

Bakan Göktaş, çocukların geleceğe güvenle bakabilmeleri için her türlü imkanın sağlanması gerektiğini belirtti. Çocukların yetiştirilmesinde ailenin önemine vurgu yaparak, ailelerin desteklenmesi ve güçlendirilmesi gerektiğini dile getirdi. Bu doğrultuda yapılan Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin ailelerin maddi yüklerini hafifletmeye yönelik olduğunu söyledi.

Göktaş, Türkiye’nin geleceği olan çocukların mutlu ve huzurlu bir ortamda büyüyebilmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve onları desteklemek için çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Sonuç olarak, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal gelişimine destek olmak ve eğitim giderlerini karşılamak amacıyla haziran ayında 887 milyon TL tutarındaki Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesini gerçekleştireceklerini duyurdu. Bu ödemelerin çocukların aileleriyle birlikte desteklenmesi ve milli değerlere sahip bireyler olarak yetişmeleri için yapıldığı belirtildi. Aile odaklı hizmet modelleriyle çocukların aileleriyle birlikte sağlıklı bir ortamda büyümeleri hedefleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Çocuklara Dev Destek Verecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!