G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Aile ve Gençlik Fonu’na İlk Başvuru Yapan Çifte Bakan’dan Sürpriz Telefon!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu’ndan yararlanmak için ilk başvuruyu gerçekleştiren çifte telefonla sürpriz yaptı. Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu doğrultusunda oluşturulan Aile ve Gençlik Fonu’nda başvuruların başladığını duyurdu. Fonun pilot bölgesi olarak deprem bölgesinin belirlendiğini ifade eden Göktaş, Adıyaman, Gaziantep’in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’daki gençlerden başvuruları almaya başladıklarını belirtti. Destekten yararlanmak isteyen vatandaşların detaylı bilgi ve başvuru için Bakanlığın internet sitesini ziyaret edebileceğini aktaran Bakan Göktaş, deprem bölgesi için şartları özellikle esnettiklerini, ilerleyen süreçte programı tüm gençleri kapsayacak şekilde yaygınlaştıracaklarını belirtti.

Bakan Göktaş, telefonla sürpriz yaparak Bakanlığın internet sitesinden Aile ve Gençlik Fonu’na ilk başvuruyu gerçekleştiren Mehmet Mustafa Kılıç ile nişanlısı Kevser Yüzbaşı’yı da aradı. Kılıç, yapılan çalışmadan dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür ederken, evlenmek için bu projeyi beklediklerini belirtti. Kılıç, evlilik tarihinin bu destek sayesinde öne çekildiğini ifade etti. 13 Temmuz’da düğün yapmayı planladıklarını belirten Kılıç, Bakan Göktaş’ı düğüne davet etti. Göktaş ise mutlu günlerinde yanlarında olmak istediklerini belirterek, gençlerin mutluluğuna ortak olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Başvuruların ardından inceleme süreçlerinin olduğunu hatırlatan Bakan Göktaş, başvuruların onaylanmasının ardından gençlerin evlilik için gerekli adımları atacaklarını söyledi. Kılıç’ın annesi de telefonda görüştüğü Bakan Göktaş’a teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdi. Aile ve Gençlik Fonunun evlenecek gençler için hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Bakan Göktaş, Aile ve Gençlik Fonunun Türkiye’nin yeraltı zenginliklerinden elde edilen gelirlerle gençlerin geleceğine yatırım yapmayı hedeflediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aile ve Gençlik Fonu’na İlk Başvuru Yapan Çifte Bakan’dan Sürpriz Telefon!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!