G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,96
CNY4,85
GBP45,68
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,62
GR. ALTIN2.884,49
BTC2.164.574,61

Afrika’dan Gelen Polen Tehlikesi Marmara’yı Etkileyecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hava Forum’un Twitter sayfasında yapılan açıklamaya göre, Afrika’dan gelen turuncu tozların ardından polenlerin de etkili olacağı bildirildi. Özellikle Marmara Bölgesi’nde yaşayan ve alerjisi olan kişilere uyarı yapıldı. 8 ilde polen yoğunluğunun artacağı belirtildi. İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bolu, Bilecik, Düzce ve Zonguldak polen risk haritasında yer alıyor.

Alerjisi olanların hapşırma, boğazda yanma, burun içinde acıma ve gözlerde batma gibi belirtiler yaşayabileceği uyarısında bulunuldu. İstanbul’da tozlu ve ılık bir hava hakim olacak, ancak yağmur beklenmiyor. Bulutların belirgin olacağı ve sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade edildi.

Hava Durumu bölümünde yapılan açıklamaya göre, bugün Türkiye genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Ankara’da en düşük hava sıcaklığı 9, en yüksek ise 22 derece olacak. İstanbul’da en düşük 9, en yüksek 18 derece, İzmir’de en düşük 13, en yüksek 27 derece, Kayseri’de en düşük 8, en yüksek 23 derece, Antalya’da en düşük 15, en yüksek 26 derece, Erzurum’da en düşük 2, en yüksek 16 derece, Trabzon’da en düşük 11, en yüksek 17 derece, Diyarbakır’da ise en düşük 7, en yüksek 24 derece olması bekleniyor.

Hava Forum’un paylaşımında, mont giymenin darlığa sebep olabileceği ve buna göre giyinilmesi gerektiği vurgulandı. Özellikle dikkat edilmesi gereken bu detaylı bilgilerle, hava durumu ve polen yoğunluğuna karşı dikkatli olunması gerektiği tekrar hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Afrika’dan Gelen Polen Tehlikesi Marmara’yı Etkileyecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!