G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,40
CNY4,82
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST8.786,86
Petrol74,61
GR. ALTIN2.926,25
BTC2.258.431,53

Adriana Lima’nın Geri Dönüşü: Yıllar Sonra Victoria’s Secret Defilesinde Büyüleyen Anlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adriana Lima, Victoria’s Secret’a Geri Dönüyor

2018 yılında Victoria’s Secret’tan emekli olan ve bu süreçte duygusal anlar yaşayan Adriana Lima, geçtiğimiz yıl "Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı" filminin prömiyerine katıldı. Bu etkinlikte, sosyal medya üzerinde Lima’nın yüzündeki değişimle ilgili çeşitli yorumlar paylaşıldı. Brezilyalı modelin, Fransız askısı tekniğiyle yüzünü gerdirdiği iddiaları gündeme geldi.

Yorumlar sonrası, Lima açıklama yaparak "Bir ergen kız, iki okula hazırlık çağındaki çocuk, bir hareketli erkek, yürümeyi öğrenen bir yaşındaki çocuk ve üç köpek sahibi yorgun bir annenin yüzü… İlginiz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Son günlerde "The Thicket" filminin dünya prömiyerine katılan 43 yaşındaki manken, zayıflamış görünümüyle dikkat çekti.

1999’dan 2018’e kadar Victoria’s Secret Meleği olarak görev yapan Adriana Lima, altı yıl aradan sonra bugün yeniden Victoria’s Secret defilesinde yer alacak.

Üç çocuk annesi olan Lima, bu güzel haberi Instagram hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu. Videoda, New York’ta bir taksiye binen Lima, sürücünün ona nereye gitmek istediğini sorması üzerine "Eve" diyerek yanıt verdi. Taksi şoförünün evinin nerede olduğunu bilmediğini söylemesi üzerine ünlü model, "Özür dilerim. Beni Victoria’s Secret defilesine bırakır mısınız?" diye rica etti.

Bu arada, bugün sosyal medya platformları üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan defilede, ünlü pop sanatçısı Cher, K-Pop grubu Blackpink üyesi Lisa ve "Water" şarkısıyla tanınan Tyla da sahne alacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adriana Lima’nın Geri Dönüşü: Yıllar Sonra Victoria’s Secret Defilesinde Büyüleyen Anlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!