G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.140,74

Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak’ın Şaşırtıcı Değişimi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuğçe Özbudak, 10 Haziran 1982 tarihinde Ankara’da doğmuştur. 2008 ile 2010 yılları arasında Atv kanalında yayınlanan Adanalı dizisi ile tanınmıştır. Aloya adlı dizide rol alarak oyunculuğa adım atan Tuğçe Özbudak, Adanalı dizisinde Pınar karakterine hayat vermiştir. Bu dizide Oktay Kaynarca, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Akif Alakurt gibi ünlü isimlerle birlikte çalışmıştır.

2016 yılında İşte Benim Stilim yarışma programına katılan Tuğçe Özbudak, finalist olmuştur. 2020 yılı Eylül ayında Melikhan Kılıçarslan ile evlenen Özbudak, daha sonra yollarını ayırmıştır. Ancak 2023 yılı yaz aylarında ikinci kez gelinlik giymiştir.

Magazin dünyasında sık sık estetik operasyonlarıyla gündeme gelen Tuğçe Özbudak, sosyal medyayı da aktif bir şekilde kullanmaktadır. 647 bin takipçili Instagram hesabı üzerinden paylaşımlar yapmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda 2.Sayfa adlı programa katılan ünlü isim, yaptırdığı estetik operasyonları da açık bir şekilde ifade etmiştir. Özbudak, burnunu, dudaklarını, çenesine dolgu ve botoks gibi işlemleri yaptırdığını belirtmiştir.

Tuğçe Özbudak, estetik operasyonlar hakkında yaptığı açıklamalarda genç yaşlarda estetik yaptırmaya başlayanların olduğunu ve bunun bir kariyer planı gibi algılandığını ifade etmiştir. Özbudak, yaptırdığı estetik işlemleri saklamadığını ve bu konuda şeffaf olduğunu belirtmiştir.

Adanalı dizisindeki Pınar karakteriyle tanınan Tuğçe Özbudak’ın sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı iddialı pozlar dikkat çekmektedir. Son dönemde yaptığı estetik operasyonlarla da gündemde kalmayı başarmıştır. Tuğçe Özbudak, oyunculuk kariyerine devam ederken sosyal medyadaki takipçileriyle de etkileşim halinde olmayı sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adanalı’nın Pınar’ı Tuğçe Özbudak’ın Şaşırtıcı Değişimi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!