G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.147.629,35

“Acıların Kadını Bergen” Filmi Tazminat Davasında Karar Verildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Arabesk müziğin sevilen ismi Bergen, eşi Halis Serbest tarafından öldürüldükten sonra hayatıyla ilgili bir film çekilmiştir. 2 yıl önce gösterime giren “Bergen” filmi Halis Serbest’in tepkisini çekmiş ve tazminat davası açmıştır. Ancak davaya ilişkin sonuçlar merak edilmektedir.

“Kim Milyoner Olmak İster” adlı yarışma programında büyük bir ödül sorusu merak uyandırmaktadır. Gözler, 5 milyon TL’lik soruya çevrilmiştir ve beklenen an gelmiştir.

Gamze Özçelik, Ramazan ayında da büyük ilgi gören bir harekete imza atmıştır ve izleyicilerin kalbini kazanmıştır. Diğer yandan, Bergen adlı film Adana’nın Kozan ilçesinde yasaklanmıştır.

Gerçek adı Belgin Sarılmışer olan ve 1989 yılında altı kurşunla hayatını kaybeden Bergen’in hayatı, “Bergen” adlı filmle izleyicilerle buluşmuştur. Film, Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran gibi ünlü isimleri bir araya getirerek 2022 yılında gösterime girmiştir.

Seda Sayan’ın kocasıyla ilgili açıklamaları büyük yankı uyandırmıştır. Ancak, Halis Serbest’in yaşadığı Kozan ilçesinde “Bergen” filminin gösterimi yasaklanmış ve bu durum tepki çekmiştir.

Halis Serbest, “Bergen” filminde adının kullanılması nedeniyle dava açmıştır. Ancak mahkeme, yapılan incelemeler sonucunda Serbest’in kişilik haklarına saldırı olmadığına karar vererek tazminat talebini reddetmiştir. Serbest’in avukatı kararı temyize götüreceğini belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Acıların Kadını Bergen” Filmi Tazminat Davasında Karar Verildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!