G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,83
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,82
GR. ALTIN2.912,62
BTC2.112.850,87

Abdullah Avcı’dan Kayserispor Galibiyeti Açıklaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor, deplasmanda konuk olduğu Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın toplantısında geçen haftaki Sivasspor mağlubiyetini hatırlatarak takımının performansını değerlendirdi. Avcı, özellikle oyunun ilk yarısında iyi bir performans sergilediklerini ancak pozisyonları gole çeviremediklerini ve hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. Kayserispor maçına hazırlanırken rakibin güçlü yanlarını analiz ettiklerini ve bu analize göre oyun planlarını oluşturduklarını ifade etti.

Avcı, maç boyunca takımının hedeflediği oyun planını doğru bir şekilde uyguladığını ve rakibe pozisyon vermeden oynadıklarını vurguladı. Ancak bazı basit hataların sonucunda gol yediklerini ve bireysel hataların bu sezon kendilerine pahalıya mal olduğunu dile getirdi. Kaleci Uğurcan’ın önemli bir kurtarış yapmasına rağmen yedikleri golde bir hata yapması üzerine de konuşan Avcı, genel anlamda takımının performansından memnun olduğunu ifade etti.

Trabzonspor Teknik Direktörü, maçın ardından kazanmanın kendileri için önemli olduğunu ve özellikle Pepe’nin dönüşü, Enis’in gol atması gibi olumlu gelişmelerin takım için motivasyon kaynağı olduğunu belirtti. Avcı, önümüzdeki dönemde oynanacak yoğun maç programına dikkat çekerek, takvimin oyuncular için zorlayıcı olduğunu ve daha dikkatli bir planlama yapılması gerektiğini söyledi.

Taraftarın desteğinin önemine vurgu yapan Avcı, Camia olarak birlik olmanın ve taraftarın desteğini arkalarına almanın önemli olduğunu ifade etti. Avcı, taraftarın pozitif enerjisiyle takımın daha iyi performans göstereceğine inandığını belirtti. Gelecek hedeflere ulaşabilmek için takım olarak kenetlenmenin ve destek olmanın önemli olduğunu vurguladı. Kayserispor’a başarılar dileyen Avcı, takımının gelecek maçlara daha iyi hazırlanmak için daha iyi bir planlama yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Abdullah Avcı’dan Kayserispor Galibiyeti Açıklaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!