G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.138.043,62

ABD’den Türkiye Açıklaması: İlişkilerimizi Zedelemez

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerin, ABD Başkanı Joe Biden’ın Ermeni Soykırımı’nı tanıması sonrasında zarar görmeyeceğini belirtti. Sözcü, Türkiye’nin bu adımı kınadığını ancak ilişkilerin bundan etkilenmeyeceğini vurguladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye’nin Ermeni Soykırımı’nı tanıyan açıklamalarına rağmen, iki ülke arasındaki ilişkilerin zarar görmeyeceğini belirtti. Sözcü, Türkiye’nin bu adımının kınandığını ancak ilişkilerin devam edeceğini ifade etti. ABD’nin, tarihle ilgili anlaşmazlıklara rağmen Türkiye ile işbirliğini sürdüreceği bildirildi.

Ermeni Soykırımı’nı tanıyan açıklamalara rağmen, Türkiye ve ABD arasındaki ilişkilerin devam edeceğini belirten Sözcü, iki ülkenin stratejik ortaklıkta bulunduğunu ve işbirliğine devam edeceklerini söyledi. Sözcü, mevcut durumun ilişkileri zedelemediğini vurguladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye’nin Ermeni Soykırımı’nı tanımasının ardından yapılan açıklamaların ilişkileri etkilemeyeceğini belirtti. Sözcü, Türkiye ile ABD arasındaki işbirliğinin devam edeceğini ve ilişkilerin zedelenmeyeceğini ifade etti.

Türkiye’nin, ABD Başkanı Joe Biden’ın Ermeni Soykırımı’nı tanımasını kınadığı ancak bu durumun ilişkilere zarar vermeyeceğini dile getiren ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, iki ülke arasındaki stratejik ortaklığın devam edeceğini belirtti. Sözcü, tarihi olaylar hakkında farklı görüşlere sahip olmalarına rağmen, Türkiye ile ABD’nin işbirliğini sürdüreceğini vurguladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, Türkiye’nin Ermeni Soykırımı’nı tanımasını kınadıklarını ancak bu durumun ilişkileri olumsuz etkilemeyeceğini belirtti. Sözcü, Türkiye ile ABD arasındaki stratejik işbirliğinin devam edeceğini ve ilişkilerin güçlü bir şekilde ilerleyeceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ABD’den Türkiye Açıklaması: İlişkilerimizi Zedelemez

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!