G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.849,19

A Milli Futbol Takımı, Gürcistan Maçı Hazırlıklarında İrfan ve İsmail’den Yoksun

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Gürcistan ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın son antrenmanına, tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci ve tedbir amaçlı İsmail Yüksek katılmadı.

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, takım Almanya’nın Hannover şehrine bağlı Barsinghausen kasabasındaki Sporthotel Fuchsbachtal’da antrenman yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleşti ve düz koşuyla başladı. Isınma hareketleri, pas ve top kapma çalışmalarıyla devam eden antrenmanın kalan bölümü ise basına kapalı olarak gerçekleşti ve Gürcistan maçının taktiği üzerinde duruldu.

Tedavisi süren İrfan Can Kahveci ve tedbir amaçlı İsmail Yüksek, antrenmanda yer almadılar. A Milli Futbol Takımı, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek ve Gürcistan maçına en iyi şekilde hazırlanmaya devam edecek. Salı günü oynanacak olan müsabaka takım için oldukça önemli ve takımın galibiyet için titizlikle hazırlandığı görülüyor.

İHA’nın haberine göre, A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu’nda Gürcistan karşılaşması öncesinde oldukça yoğun bir antrenman programı uyguluyor. Takımın teknik direktörü Montella, oyuncularıyla birlikte taktik çalışmalarına ağırlık veriyor ve maçın önemini vurguluyor. Özellikle sakatlık riski bulunan oyunculara özel önem gösterilirken, takımın genel performansında da eksiklik olmaması için çalışmalar titizlikle yürütülüyor.

A Milli Futbol Takımı’nın, Gürcistan maçı öncesi son antrenmanında yaşanan İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek’in katılmaması durumu, takımın durumu ve hazırlıkları hakkında soru işaretleri yaratabilir. Ancak takımın genel performansı ve teknik direktör Montella’nın liderliği altında yapılan çalışmalar, başarıya ulaşmak adına olumlu bir tablo çiziyor. Takımın hedefi, EURO 2024’te başarılı bir performans sergileyerek ilerlemek ve turnuvada iddialı bir şekilde yer almak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
A Milli Futbol Takımı, Gürcistan Maçı Hazırlıklarında İrfan ve İsmail’den Yoksun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!