G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.592,96

Menemen FK, Ligdeki Başarısını Arttırıyor: İşte 3 Maçlık Galibiyet Serisi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen FK, son dönemdeki başarısız sonuçlardan sonra tekrar çıkışa geçti. Yılmaz Vural’ın yönetimindeki ekip, ligde oynadığı Iğdır FK, Somaspor ve Denizlispor maçlarını kazanarak 3 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı ve 51 puanla 5. sıraya yükseldi. Menemen FK, play-off hattındaki en iddialı takımlardan biri haline geldi ve liderliği hedefliyor.

Yılmaz Vural, takımıyla sık sık toplantılar yapıyor ve oyuncularına rakipleriyle aralarındaki sadece 2 puanlık farkı hatırlatıyor. 71 yaşındaki teknik adam, hata yapmamak ve performanslarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor. Menemen FK’nın önündeki hafta Sarıyer ile karşılaşacak olması, takımın kayıpsız bir şekilde yoluna devam etme isteğini ortaya koyuyor.

Yılmaz Vural’ın Menemen FK’nın başına geçtiği 19 maçlık süreçte takım, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti. Bu istatistikler, Vural’ın takımı başarılı bir performansla yönettiğini gösteriyor. Menemen FK, Sarıyer maçından da galip ayrılarak çıkışını sürdürmek ve liderlik yarışında iddialı konumunu korumak istiyor.

Haber kaynağı olarak İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından yapılan bu habere göre Menemen FK, son dönemdeki galibiyetlerle yeniden çıkışa geçtiği ve play-off hattında güçlü bir konuma geldiği belirtiliyor. Yılmaz Vural yönetimindeki takımın hedefi, önlerindeki zorlu maçları kazanarak şampiyonluk yarışında söz sahibi olmak ve Süper Lig’e yükselmek. Menemen FK, taraftarlarını da arkasına alarak önlerindeki zorlu mücadelelere motive bir şekilde hazırlanıyor ve başarıya odaklanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Menemen FK, Ligdeki Başarısını Arttırıyor: İşte 3 Maçlık Galibiyet Serisi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!