G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.966,82
Petrol74,56
GR. ALTIN2.858,49
BTC2.165.555,47

Son Dakika: Balıkesir Dursunbey’de Meydana Gelen 4,0 Büyüklüğündeki Deprem Çevre İlleri Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son dakika deprem haberlerine göre, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde 4,0 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Bu deprem, çevre iller olan Bursa ve Yalova’da da hissedildi. Depremin meydana geldiği saat 22:20’de derinliği 7,7 kilometre olarak ölçüldü. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, depremin ardından ilçede herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını belirtti. Ustaoğlu, ekiplerin saha çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Depremin etkilerinin hissedildiği bölgeler arasında Bursa ve Yalova’nın bulunduğu belirtildi. Özellikle Dursunbey ilçesinde yaşanan sarsıntı, çevre illerde de hissedilirken, saat 22:20’de gerçekleşen depremin 7,7 kilometre derinliğinde olduğu tespit edildi.

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu tarafından yapılan açıklamaya göre, Dursunbey ilçesinde meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki depremin ardından herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı belirtildi. Vali Ustaoğlu, ilçede olası hasarları tespit etmek için ekiplerin sahada çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Depremin etkileri sadece Dursunbey ilçesinde değil, çevre iller olan Bursa ve Yalova’da da hissedildi. Saat 22:20’de gerçekleşen depremin 7,7 kilometre derinliğe sahip olduğu kaydedildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, depremin bölgede herhangi bir olumsuzluğa sebep olmadığını ve ekiplerin saha çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Son dakika deprem haberlerine göre, AFAD’ın verilerine göre Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde meydana gelen 4,0 büyüklüğündeki deprem, çevre iller olan Bursa ve Yalova’da da hissedildi. Depremin derinliği 7,7 kilometre olarak ölçülürken Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, ilçede herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını açıkladı. Vali Ustaoğlu, ekiplerin saha çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Son Dakika: Balıkesir Dursunbey’de Meydana Gelen 4,0 Büyüklüğündeki Deprem Çevre İlleri Salladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!