G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Mardin Belediye Başkanı Taciz İddialarıyla Gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayrettin Demir, Yeşilli ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapmaktadır ve AKP tarafından 31 Mart’taki seçimlerde yeniden aday gösterilmiştir. Ancak, belediye başkanının makam odasında bir çalışanını taciz ettiği iddiaları gündeme gelmiştir. Görüntüler, 2023 yılına ait olup, 57 yaşındaki ve 7 çocuk babası olan Demir’in, 25 yaşındaki belediye personeli G.Y.’ye yönelik taciz olarak nitelendirilebilecek hareketlerini içermektedir.

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, tacize maruz kalan G.Y.’nin belediyedeki görevine son verilmiş ve başka bir belediyede görevlendirilmiştir. Tacizi kabul etmeyen Demir, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu doğrulamış ve G.Y. ile arasında baba-kız ilişkisi bulunduğunu iddia etmiştir. Belediye başkanı, hareketlerinin taciz olarak nitelendirilemeyeceğini belirtmiştir.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Demir, G.Y.’nin başka bir belediyede görevlendirilmesini ise “normal bir prosedür” olarak değerlendirmiştir. Ancak, taciz iddialarının ciddiyeti nedeniyle konunun daha detaylı şekilde inceleneceği belirtilmiştir. Görüntülerin yanı sıra, olayın nasıl meydana geldiği ve diğer şahit ifadeleri de göz önünde bulundurulacak.

Yeşilli ilçesindeki belediye skandalı, bölgedeki siyasi atmosferi etkilemiş ve tepkilere yol açmıştır. Taciz iddiaları, kamuoyunda geniş yankı uyandırmış ve Demir’in siyasi kariyerini olumsuz etkileyebilecek potansiyel bir skandal olarak görülmektedir.

Sonuç olarak, Yeşilli ilçesindeki belediye başkanının bir çalışanını taciz ettiği iddiaları, şiddetli bir şekilde yalanlanmış olsa da, olayın gelişmeleri yakından takip edilmekte ve adaletin sağlanması için gereken adımların atılacağı belirtilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mardin Belediye Başkanı Taciz İddialarıyla Gündemde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!