G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,83
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,66
GR. ALTIN2.838,81
BTC2.144.167,21

Beşiktaş’tan Ayrılan Nathan Redmond, İngiltere’de Neden Başarısız?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş’tan ayrılan Nathan Redmond, Premier Lig’e geri dönerek İngiltere’de beklediği performansı sergileyememiştir. Burnley ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Redmond, umduğunu bulamayarak hayal kırıklığı yaşamaktadır. Geçmişte Beşiktaş formasıyla dikkat çeken futbolcu, şu anda kariyerinin zor bir döneminden geçmektedir. Premier Lig’de sadece 12 maçta forma şansı bulan 30 yaşındaki oyuncu, son 9 maçta kadroya bile girememiştir. Son olarak 26 Aralık’ta Liverpool maçında sadece 5 dakika süre almıştır.

Bu sezon Burnley formasıyla gol veya asist yapamayan Redmond, Beşiktaş döneminde 28 resmi maçta 6 gol ve 6 asistlik performans sergilemiştir. Siyah-beyazlı yönetim, sezon sonunda Redmond’u tutmak için teklifte bulunmuş ancak oyuncunun hamile olan eşinin İngiltere’ye dönme isteği nedeniyle olumsuz yanıt almıştır.

Nathan Redmond, Beşiktaş’tan ayrılarak Premier Lig’e dönüş yapmış ancak istediği performansı sergileyememiştir. Burnley ile yapılan sözleşme ile büyük umutlarla geri dönen futbolcu, henüz gol ya da asist katkısı yapamamıştır. Geçmişteki Beşiktaş performansıyla dikkat çeken Redmond, şu anda kariyerinde zor bir dönem geçirmektedir. Premier Lig’deki maçlarda ilk 11’de şans bulamayan oyuncu, son 9 maçta kadroya bile girememiştir. Son olarak 26 Aralık’ta oynanan Liverpool maçında 5 dakika süre almıştır.

Beşiktaş’taki performansıyla ses getiren Nathan Redmond, şu an Premier Lig’de beklenenin altında kalmıştır. Burnley formasıyla henüz gol ve asist yapamayan 30 yaşındaki futbolcu, kariyerinin en zor günlerinden birini yaşamaktadır. Beşiktaş’ta 6 gol ve 6 asistlik performans sergileyen Redmond, gösterdiği başarının aynısını Premier Lig’de sergileyememiştir. Siyah-beyazlı yönetim, Redmond’u tutmak için teklif yapmış ancak oyuncunun ailesel sebeplerle olumsuz yanıt vermiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş’tan Ayrılan Nathan Redmond, İngiltere’de Neden Başarısız?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!