G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.451,34

Mars Logistics Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması Başvuruları Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin önde gelen lojistik şirketlerinden Mars Logistics, LODER iş birliğiyle gerçekleştirdiği Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın 21.’sini bu sene düzenliyor. Türkiye genelindeki bütün üniversite öğrencilerine açık olan yarışmaya öğrenciler üç kişilik takımlar halinde katılıyor. Her sene 1000’e yakın öğrencinin başvurduğu ve sektörün gelişimine katkı sağlayan yarışma, öğrenciler arasında yoğun ilgi görüyor.
Yarışma, dört farklı kategoriden oluşuyor: Program adında lojistik kelimesi olan lisans ve 4 yıllık yüksek okul öğrencileri için Kategori A, program adında lojistik kelimesi olmayan lisans ve 4 yıllık yüksek okul öğrencileri için Kategori B, program adında lojistik kelimesi olan 2 yıllık meslek yüksek okul öğrencileri için Kategori C, ve yabancı ülke üniversite öğrencileri için Kategori D. Yarışma, 2 aşamalı bir sürecin ardından sonuçlanıyor.
Öğrencilere hem ödül hem de kariyer fırsatı sunan yarışmada, takımlar verdikleri çözümlerle jüri tarafından değerlendiriliyor. Her kategori için belirlenen iki finalist takım, final etabında yarışıyor ve kazanan öğrencilere ödülleri veriliyor. Ayrıca, finalde başarılı olan öğrencilere Mars Logistics’te staj imkanı da sunuluyor. Bu sayede öğrenciler, hem ödül kazanma hem de lojistik ve tedarik zinciri yönetimi alanında kariyerlerine yön verebilme fırsatı elde ediyor.
Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, takımlarını oluşturarak 15 Nisan 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar www.marslogistics.com internet sayfasını ziyaret ederek başvuru formunu doldurmaları gerekiyor.
Mars Logistics, 1989 yılında kurulmuş olup, 2.850’den fazla profesyonel çalışana sahiptir. Şirket, uluslararası karayolu, havayolu, denizyolu ve demiryolu taşımacılığı hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, proje taşımacılığı, intermodal taşımacılık, fuar ve etkinlik lojistiği, depolama, gümrük yönetimi ve sigorta alanlarında hizmet vererek müşterilerine entegre bir sistem sunmaktadır. Mars Logistics, otomotiv, tekstil, kimya, sağlık, kozmetik, enerji ve perakende sektörlerine özel çözümler geliştirmektedir. Ayrıca, şirketin Türkiye’nin en genç ve en büyük filolarından birine sahip olduğu ve Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler’e karayolu taşımacılığı hizmeti sunduğu bilinmektedir. Mars Hava ve Deniz Kargo ise dünya genelinde havayolu ve denizyolu taşımacılığı hizmetleri sunmaktadır. Ayrıca, şirket sürdürülebilirlik raporu ile Türkiye’deki GRI onaylı A+ seviyesindeki ilk 10 firmadan birisi olmayı başarmıştır. Mars Logistics, lojistik sektöründe fark yaratarak büyümeyi sürdürmekte ve çevreci ve sürdürülebilir hizmet modelleri sunmaktadır. Şirket aynı zamanda kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde eğitim alanına destek vermeye odaklanmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mars Logistics Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması Başvuruları Başladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!