G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.559,34

Menemen’de Bebeğin Mamasının İçinden Uyuşturucu Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen T.S.’nin evinde arama yaptı. Yapılan aramada, bir bebek maması kutusu içerisinde kapsüle gizlenmiş halde bir miktar metamfetamin maddesi bulundu. Ayrıca, evde yapılan detaylı aramalarda yaklaşık 150 gram metamfetamin ve bir hassas terazi ele geçirildi.

Suçüstü yakalanan T.S., gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, uyuşturucu ticareti yapan şahıs hakkında uzun süredir yürüttükleri teknik takip sonucunda operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında şüphelinin adresine yapılan baskında, uyuşturucu maddelerin bulunduğu mekanda arama yapıldı.

Arama sırasında, metamfetamin maddesi içeren bir bebek maması kutusu bulundu ve içindeki kapsülde uyuşturucu madde ele geçirildi. Bununla birlikte, evde yapılan geniş çaplı aramalarda 150 gram civarında metamfetamin ve bir hassas terazi bulundu. Şahsın uyuşturucu ticareti için kullandığı malzemeler de ele geçirilenler arasındaydı.

T.S., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen şüpheli, önümüzdeki dönemde yapılacak olan yargılama sürecini beklemektedir. Bu tür suçlara karışan şahıslara yönelik operasyonlar, Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülmeye devam edilecektir.

Olayla ilgili detaylı bilgi veren Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara karşı kararlı bir mücadele verdiklerini belirttiler. Halkın güvenliği ve huzuru için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini vurguladılar. Ayrıca, uyuşturucuyla mücadele kapsamında vatandaşların da duyarlı olmaları ve şüpheli durumları hemen ihbar etmeleri gerektiği önemle belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Menemen’de Bebeğin Mamasının İçinden Uyuşturucu Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!