G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.159.710,54

Üniversiteli Anne Bebeğini Uyutup Sınava Gitti, Evde Yangın Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Kızılarık Mahallesi 2799 Sokak’taki bir apartman dairesinde yaşayan üniversite öğrencisi anne Ş.Ç, 2 aylık bebeğini uyuttuktan sonra sınavına girebilmek için babasıyla birlikte evden ayrıldı. Ancak bu sırada evde elektrikli sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Evde bulunan anneanne ve dayı, bebeği dışarı çıkarmaya çalıştı ancak alevler nedeniyle içeriye giremediler.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Sağlık ekibi, içeride kalan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Bebeğin öldüğünü öğrenen anne, büyük bir üzüntü yaşayarak sinir krizi geçirdi. Yakınları ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan anne, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

Bebeğin cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bu acı olayda ailenin yaşadığı büyük üzüntü dolayısıyla çevredekiler de şok içinde kaldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yangının nasıl çıktığı ve bebeğin içeride mahsur kalmasının sebepleri araştırılıyor. Bebeğin kaybı, hem aileyi hem de çevredeki insanları derin bir üzüntüye boğarken, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Antalya’da yaşanan bu trajik olay, hem yetkilileri hem de vatandaşları tedbirler konusunda daha bilinçli olmaya ve benzer acı olayların yaşanmasını engellemek için gerekli önlemleri almaya teşvik etti. Bu tür kazaların tekrarlanmaması için elektrikli cihazların kullanımında dikkatli olunması ve güvenlik önlemlerine uyulması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, ailenin yaşadığı acının tarifsiz olduğu ve herkesin başı sağ olsun dileklerini ilettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üniversiteli Anne Bebeğini Uyutup Sınava Gitti, Evde Yangın Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!