G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.158.148,64

Akşener’den Erdoğan’a çağrı: “Emeklilere 11 bin lira zam yapılmalı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti lideri Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Bitlis’in Ahlat ilçesinde düzenlenen teşkilat toplantısında konuştu. Akşener, emeklilere bir önce 11 bin lira seyyanen zam yapılması gerektiğini belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Akşener, Ahlat’taki toplantıda yaptığı açıklamalarda, “Ahlat’tan sana sesleniyorum sayın Erdoğan! Emeklilerimiz için 5 bin lira seyyanen zam vermeyi düşünüyormuşsun. Şimdiden söyleyeyim, kabul etmiyoruz. Bir an önce 11 bin lira seyyanen zam yap. Kimseyi kandıramazsın, ülkemizin bunu karşılayacak gücü var!” şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber canlı yayınında emeklileri ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Fatih Atik’in sorularını yanıtlayan Şahin, “Emekliler bir sürpriz bir müjde bekliyor emekliler. Var mı bu yönde bir çalışma?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Vatandaşımızın gündeminde ne varsa, derdi ne ise onu masamıza koyuyoruz. Bu mesele ile ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır.”

Öte yandan Fatih Şahin’in açıklamalarının ardından kulisler hareketlendi. İddiaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilere 5 bin TL seyyanen zam verileceğini cumartesi günü Ankara’da yapacağı mitingte açıklayacağı öne sürüldü. Bu gelişmeler, emekliler arasında ve siyasette büyük yankı uyandırdı. Akşener’in ve Şahin’in açıklamaları, emeklilerin geleceğine dair beklentilerini arttırdı ve kamuoyunda merakla takip ediliyor.

Sonuç olarak, Akşener ve AK Parti’nin emeklilerle ilgili yapacakları zam ve müjdeler yakından takip edilmekte, bu konudaki gelişmelerin toplum üzerindeki etkileri ve sonuçları merakla beklenmektedir. Akşener’in ve Erdoğan’ın açıklamaları, Türkiye’nin gündemine oturmuş durumdadır ve emeklilerin maddi durumunu etkileyecek önemli adımlar atılması beklenmektedir. Emeklilerin alacağı zam miktarı ve nasıl bir düzenleme yapılacağı konusundaki belirsizliklerin önümüzdeki günlerde netleşmesi ve açıklığa kavuşması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Akşener’den Erdoğan’a çağrı: “Emeklilere 11 bin lira zam yapılmalı!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!