G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.158.148,64

Taksici Katili Delil Aysal: Neden Dışarıya Çıktığını Açıkladı! İnkara Karşı Görüntülerle Yüzleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1 Şubat’ta Gaziemir ilçesinde yaşanan olayda, taksi şoförü Oğuz Erge, maskeli ve kapüşonlu Delil Aysal tarafından öldürüldü. Aysal, taksiye binerek çeşitli adreslere gidip Erge’yi vurduktan sonra para ve değerli eşyalarını alıp kaçtı. Erge, olay yerine sağlık ekipleri tarafından kaldırılarak hastaneye götürüldü ancak kurtarılamadı. Polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüpheliyi belirledi ve Aysal, saklandığı evde yakalanarak tutuklandı.

Olayın görüntüleri araç kamerasında kaydedilirken, Delil Aysal’ın taksiciye ateş edip kaçtığı anlar net bir şekilde görüldü. Aysal hakkında ‘Nitelikli kasten öldürme’, ‘Nitelikli yağma’ ve ‘Ruhsatsız silah taşıma’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Mahkemede suçlamaları kabul eden Aysal, olay gecesi uyuşturucu ve alkol aldığını öne sürerek pişmanlık ifadelerinde bulundu.

Delil Aysal’ın cezai ehliyetinin tam olduğuna dair raporun ardından mahkeme süreci başladı. Tanıklar, olayı duyduklarında hemen polisi aradıklarını ve yaralı taksiciye yardım ettiklerini ifade etti. İkinci duruşmada mahkeme, savcının talebine uyarak Aysal’a en ağır cezayı verdi. Sanık, ceza indirimi yapılmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme kararında, Aysal’ın suçu işlerken öldürme kastıyla hareket ettiği vurgulanarak, pişmanlık göstermemesi nedeniyle cezada indirim yapılmadığı belirtildi. Olayın detayları dosyanın incelenerek adil bir karar verildiği vurgulandı. Aysal’ın suçu işleme amacının yağma olduğu ve eylemi sonrasında herhangi bir pişmanlık belirtisi göstermediği için en ağır cezanın uygulandığı ifade edildi. QTableWidgetItemleri bulunduğunda aiş pazarlamalarda çok fazla kullanılan dosyanızda olduğunu gördüm.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Taksici Katili Delil Aysal: Neden Dışarıya Çıktığını Açıkladı! İnkara Karşı Görüntülerle Yüzleşti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!