G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Trabzonsporlu Denswil’den Fenerbahçe Maçı Açıklaması: “Utanç Verici Olaylar Yaşandı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un tecrübeli futbolcusu Stefano Denswil, Fenerbahçe maçının ardından yaşananları değerlendirdi. Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar kamuoyunda tepkilere neden oldu. Sahaya giren Trabzonspor taraftarları ile Fenerbahçe futbolcuları arasındaki kavga Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. Denswil, maçta yaşanan olayları ülkesinin basınına değerlendirirken, özellikle maç atmosferini zehirli olarak tanımladı.

Trabzonspor – Fenerbahçe maçları her zaman gergindir çünkü her iki takımın ezeli rakipler olması sebebiyle büyük önem taşır. Ancak Denswil, bu maçtaki atmosferin daha önce hiç yaşamadığı kadar zehirli olduğunu belirtti. Oyuncularının tehdit hissetmediğini ve taraftarların provokatif Fenerbahçe oyuncularını aradığını söyledi. Görüntülerde bir oyuncunun korner bayrağını alıp diğer oyuncunun peşinden gitmesi ve yerde bir bıçak olduğunun görülmesi endişe vericiydi.

Denswil, olayların başlaması sırasında soyunma odasında olduğunu ve taraftarların sahaya girmesiyle olayları yatıştırmaya çalıştığını ifade etti. Trabzonsporlu oyuncuların Fenerbahçeli oyuncuları güvenli bir şekilde içeri sokmaya çalıştığını gördüğünü belirtti. Ancak bu durumda kendi güvenliğini de düşünmek zorunda kaldığını ve içeri geç kalmış olabileceğini ekledi. Son olarak, “Bu futbolun bir parçası değil, bunu görmek istemezsiniz ve buna göz yumulamaz ama burası Türkiye..” şeklinde konuştu.

Stefano Denswil, daha sonra 61 Saat’e yaptığı açıklamada verilen röportajı yalanladı. Hiçbir şey söylemediğini ve insanların onun sözlerini değiştirmesine gerek olmadığını belirtti. Soyunma odasındayken yaşananları internet ve haberler aracılığıyla takip ettiğini ve bu yüzden söylenenleri inkar ettiğini vurguladı. Telegraaf ve röportajı yapan Mike Verweij’in bu açıklamaya nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonsporlu Denswil’den Fenerbahçe Maçı Açıklaması: “Utanç Verici Olaylar Yaşandı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!