G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Ali Koç’tan Çarpıcı Açıklamalar: “Kendi Bağımızı Kendimiz Keseceğiz, Gerekirse Bir Alt Lige Düşeriz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor ile oynanan maç sonrasında yaşanan olayları değerlendirdi. Maçın ardından Fenerbahçe’nin galibiyetini kutlamak isteyen oyuncular arbede yaşadı. Taraftarların sahaya inmesiyle şiddet olayları başladı ve güvenlik güçlerinin müdahalesiyle oyuncular soyunma odasına gitti. Fenerbahçe, olağanüstü toplanma kararı aldı ve 2 Nisan’da genel kurula gitme kararı aldı.

Ali Koç, Trabzonspor ve Trabzon’un Türk futbolunun önemli dinamikleri olduğunu belirtti. Ancak yaşanan olayların ülke için utanç verici olduğunu ve bu olayları organize edenlerin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Fenerbahçe’nin şiddet ve kötü muamelelerle karşılaştığını ve bu durumun artık kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe Başkanı, TFF’ye eleştirilerde bulunarak maçın devam etmemesi gerektiğini ve hakemin yetersiz kaldığını belirtti. Ali Koç, Galatasaray’a da göndermelerde bulunarak, TFF’nin baskılara karşı daha sağlam durması gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Fenerbahçe’nin mağdur olduğunu ve bu gibi durumlara müsamaha gösterilmemesi gerektiğini söyledi.

Ali Koç, Fenerbahçe’nin geleceği için önemli kararlar alacağını ve gerekiyorsa bir alt lige düşmeyi dahi göze alabileceklerini dile getirdi. Kulüp Başkanlığı’ndan istifa ettiğini ve konuyu devlet yetkilileri, TFF ve medya ile paylaşacaklarını belirtti. Son olarak, Fenerbahçe’nin bu tür olaylardan etkilenen futbolcularının psikolojisini toplama ve kulübü yeniden üst liglere çıkarma sözü verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ali Koç’tan Çarpıcı Açıklamalar: “Kendi Bağımızı Kendimiz Keseceğiz, Gerekirse Bir Alt Lige Düşeriz!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!