G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Turgut Altınok Mal Varlığını Açıkladı: Tüm Varlığım Ana Sütü Gibi Ak ve Helal!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Cumhur İttifakı’nın adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada belediye başkanlarının şeffaf, özü sözü bir ve dürüst olması gerektiğini belirtti ve mal varlığını açıklamanın zamanının geldiğini belirtti. Altınok, tüm mal varlığının ana sütü gibi ak ve helal olduğunu vurguladı. Suni gündem oluşturulduğunu ve projelerinin gölgelendiğini ve Ankaralıları üzgün hissettiklerini belirtti.

Altınok’un açıkladığı mal varlığı içinde 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 1 bostan, 1 bağ, 2 kargir ev ve 2 kargir bina bulunmaktadır. Altınok, aile şirketi olan Altınok Gayrimenkul AŞ’de yüzde 36,59 oranında şirket ortaklığına sahip olduğunu açıkladı. Şirketin aktifinde şirket hissesine karşılık daireler bulunduğunu belirtti. Ayrıca Kızılcaşar arazisi hakkında bilgi veren Altınok, 1988 yılında Gölbaşı Kızılcaşar’da aldığı arazinin bölünerek bir kısmının satıldığını ifade etti.

2009 yılındaki mal beyanında yer alan Antalya’daki dairenin daha sonra satıldığını açıklayan Altınok, anneden ve babadan kalan gayrimenkullerin miras olması sebebiyle hisselerinde değişiklikler olduğunu ve Etimesgut ilçesindeki daire ve arsaların çeşitli tarihlerde satıldığını paylaştı. Altınok, mal varlığı hakkında konuşurken “Mülk bizim değil Allah’ın, hepsi Allah’ın, biz emanetçisiyiz” ifadelerini kullandı ve mal varlığının azaldığını ve mal varlığını çoğaltmadığını belirtti.

Altınok, mal varlığını açıklamak zorunda olduklarının altını çizerek, belediye başkanı olmadan önceki mal varlıklarının da açıklanması gerektiğini söyledi. 20 yıldır belediye başkanlığı yaptığını ve tertemiz bir hayat sürdürdüklerini belirten Altınok, hiçbir şekilde ailesinin makam aracını kullanmadığını ve belediyeden bir kuruş harcırah almadığını açıkladı. Altınok, şeffaf ve dürüst bir şekilde görev yaptıklarını ve mal varlığını açıklamanın bunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Turgut Altınok Mal Varlığını Açıkladı: Tüm Varlığım Ana Sütü Gibi Ak ve Helal!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!