G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Fransa’da Türk Boksörden Kahramanlık Hikayesi: Yaşlı Komşusunu Yangından Kurtardı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fransa’da Montereau-Fault-Yonne şehrinde 14 Kasım 2023 tarihinde bir apartman dairesinde çıkan yangında Türk boksör Kemal Altınpınar, 78 yaşındaki komşusunu kurtardı. Altınpınar, yangını fark ederek komşusunun balkonuna tırmanarak onu içeriden çıkardı. olayın ardından yaşananları anlatan Altınpınar, yangın sırasında komşusunu kurtarmak için hiç tereddüt etmediğini ifade etti. Yaşlı komşusunu balkondan çıkararak kurtaran Altınpınar, itfaiyenin gelmesiyle rahat bir nefes aldı ve komşusunun hayatta olduğunu öğrenince büyük bir sevinç yaşadı.

Altınpınar, cesur davranışı nedeniyle Fransa’da takdir topladı. Seine-et-Marne Valisi Pierre Ory’nin teşekkür mektubu ve Montereau-Fault-Yonne Belediye Başkanı James Cheron’un onur madalyası vermesiyle ödüllendirildi. Altınpınar, bu ödüllerin medyadan ya da madalyadan ziyade insani görevini yerine getirmekten kaynaklandığını belirtti. Komşusunu kurtarma anında hiç tereddüt etmeden aksiyon alan Altınpınar’a çevredekilerden ve makamlardan büyük destek geldi.

Türk boksör, Montereau-Fault-Yonne kentinde yaklaşık 20 yıldır boksla uğraştığını ve bir boks kulübü kurduğunu açıkladı. 100’e yakın öğrenciye boks dersi veren Altınpınar, öğrencilerinin boks şampiyonalarında başarılı olduğunu dile getirdi. Dünyanın çeşitli ülkelerinde boks müsabakalarına katılan Altınpınar, Thai Boksla ilgilendiğini ve birçok ülkede başarılı maçlar yaptığını belirtti. Türkiye’de de tanınan Altınpınar, kariyerindeki başarılarından ve aldığı ödüllerden bahsetti. Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyonluğu gibi önemli başarılara imza atan Altınpınar, spor kariyerinde elde ettiği başarıları anlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fransa’da Türk Boksörden Kahramanlık Hikayesi: Yaşlı Komşusunu Yangından Kurtardı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!