G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Fenerbahçe’nin İsmail Yüksek’ten Açıklamalar: Tur Geçtik ama Daha Büyük Hedefler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin Union Saint-Gilloise karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan ismi İsmail Yüksek, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında rakipleri karşısında 1-0 mağlup olduklarını belirtti. İlk maçta alınan 3-0’lık galibiyetle çeyrek finale yükseldiklerini hatırlatan Yüksek, istedikleri oyunu sahada sergileyemediklerini ancak turu geçtikleri için mutlu olduklarını vurguladı. Rakiplerinin iyi mücadele ettiğine dikkat çeken futbolcu, hem ligde hem Avrupa’da başarılı olmak istediklerini dile getirdi.

Yüksek, Trabzonspor maçının önemine de değindi. Trabzonspor deplasmanının önemli bir mücadele olacağını belirten orta saha oyuncusu, takım olarak maç maç düşünüp konsantre olmaları gerektiğini söyledi. Ayrıca hafta içinde çıkan “Hayalim Manchester United’a gitmek” haberleriyle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Yüksek, bu haberlerin kendisini üzdüğünü ve aklının şu anda transferde olmadığını dile getirdi. Medyadan yansıyan haberlerin kendisinin açıklamalarından farklı olduğunu belirten futbolcu, tek hayalinin Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe’nin oyuncusu İsmail Yüksek, maç sonrası yapılan açıklamalarda rakiplerinin iyi mücadele ettiğini ve istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti. Takım olarak hem ligde hem de Avrupa’da başarı yakalamak istediklerini ifade eden Yüksek, Trabzonspor maçının önemine ve konsantrasyona vurgu yaparak maç maç düşünmeleri gerektiğini dile getirdi. Ayrıca, kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerini yalanlayarak tek hayalinin Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe’nin İsmail Yüksek’ten Açıklamalar: Tur Geçtik ama Daha Büyük Hedefler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!