G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,15
CNY4,84
GBP45,48
EURO/USD1,12
BIST9.931,52
Petrol74,39
GR. ALTIN2.868,34
BTC2.163.341,44

Benfica Deplasmanda Rangers’ı Devirdi ve Çeyrek Finale Yükseldi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Benfica, Rangers’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükseldi. Son 16 turunda Rangers ile karşılaşan Benfica, İbrox Stadyumu’ndaki maçı 1-0 kazanarak tur atladı. Maçın tek golü 66. dakikada Rafa Silva’dan geldi. Türk futbolcu Rıdvan Yılmaz, Rangers formasıyla 90 dakika sahada kaldı. Benfica’nın genç oyuncusu Orkun Kökçü ise 65. dakikada oyuna dahil oldu.

İlk maç 2-2 beraberlikle sona ermişti ve bu galibiyetle Benfica, rövanş maçında Rangers karşısında üstünlük sağlayarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek final kura çekimi ise 15 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek. Çeyrek final maçları ise 11-18 Nisan tarihleri arasında oynanacak.

Benfica’nın deplasmanda elde ettiği galibiyet, takımın moralini yükseltti ve ilerleyen turlar için umutları artırdı. Rafa Silva’nın attığı gol, Benfica’nın tur atlamasındaki en büyük etkenlerden biri oldu. Orta sahada büyük bir mücadele sergileyen Rıdvan Yılmaz da takımına destek vererek maçın önemli isimlerinden biri oldu.

Rangers karşısında deplasmanda aldığı galibiyet, Benfica taraftarlarını sevince boğarken, takımın Avrupa Ligi’nde daha da ilerleyeceği umutlarını artırdı. Çeyrek finale yükselerek Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden Benfica, daha zorlu maçlarla karşılaşacak olsa da, taraftarlarına umut veren bir performans sergiliyor.

Benfica’nın çeyrek finaldeki rakibi ise kura çekimi sonucunda belli olacak. Takım, çeyrek final maçlarına hazırlanırken, taraftarlarını da heyecanlandırmaya devam ediyor. Avrupa Ligi’nde ilerlemeyi hedefleyen Benfica, Rangers karşısındaki galibiyetle bir adım daha ileriye gitmiş oldu. Taraftarlar, takımlarını desteklemeye ve ilerleyen turlarda da yanlarında olmaya devam edecekler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Benfica Deplasmanda Rangers’ı Devirdi ve Çeyrek Finale Yükseldi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!