G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

14 Mart Perşembe: Sinema Salonlarında Bu Hafta Vizyona Girecek 11 Yepyeni Film!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün, 14 Mart Perşembe tarihinde sinema salonlarında 11 film vizyona girecek. Bu filmlerin 8’i yerli yapım olacak. Orlando Bloom’un başrolünde yer aldığı **Adaletin Eli** filmi aksiyon ve gerilim sevenler için tasarlanmış. Big Cat tarafından tekrar çalışmaya zorlanan Cash’in hikayesini ele alan film, sakin hayatını korumaya çalışan bir adamın mücadelesini konu alıyor.

**Nisan** isimli film, İbrahim Bülbül’ün yönetmenliğinde, Erhan Ufak, Canan Nezirova ve Reşhat Kesemenli’nin oynadığı bir yapım. Filmin konusu, kapısının önünde bir yavru köpek bulan bir adamın hayatının nasıl değiştiğini anlatıyor. Reha Erdem’in yönetmenliğini üstlendiği **Neandria** ise antik kentin yakınlarındaki bir köyde yaşayan genç kadının hikayesine odaklanıyor.

**Mükemmel Aile** filmi, Güven Kıraç, Didem Balçın, Algı Eke ve Şahin Irmak’ın başrollerini paylaştığı bir yerli komedi. Ailenin, yıllardır göremedikleri kızlarının doğum yapacağını öğrenmeleri üzerine başlayan olayları konu alıyor. **Aile Çıkmazı** ise, bir ailenin hayatının Mısır’da sahtekarlık skandalıyla nasıl değiştiğini anlatıyor.

**Bana Beni Anlat** romantik komedi sevenleri hedefleyen bir yapım. Unutkanlık hastalığına yakalanan genç bir adamın hikayesini anlatan filmde Cem Belevi, Hande Arısoy, Eren Pekgöz ve Kahraman Sivri gibi oyuncular yer alıyor. **Sır** ise dram ağırlıklı bir hikayeyi beyaz perdeye taşıyor.

**Gece Yüzüşü**, kötü bir ruh tarafından terörize edilen bir kadının hikayesini anlatıyor. **Kara Cin Laneti** ise ölen annesinin üzerindeki lanetle mücadele etmek zorunda kalan genç bir kızın hikayesini ele alıyor.

Haftanın animasyon filmleri arasında **Tay 2: Ebabil Takımı** ve **Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı** yer alıyor. Tay’ın Mekke’ye uzanan hikayesini anlatan **Tay 2** filmi, **Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı** ise izleyiciyle buluşacak animasyon yapımlardan biri olacak.

Bu hafta sinema salonlarında gösterilecek olan filmler arasında çeşitli türlerden seçenekler bulunuyor. Her biri farklı konuları ele alan bu filmler, sinemaseverlere geniş bir seçenek sunuyor. **Adaletin Eli** ve **Tay 2: Ebabil Takımı** gibi filmler dikkat çekici yapımlar arasında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
14 Mart Perşembe: Sinema Salonlarında Bu Hafta Vizyona Girecek 11 Yepyeni Film!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!