G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

Fenerbahçe, Avantajını Korumak İçin Sahaya Çıkıyor: İşte Son 16 Turu Rövanşı için Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşındaki maçı belirlendi. Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımı ile oynanan ilk maçı 3-0 kazanarak avantaj elde eden Fenerbahçe, rövanşı kendi sahasında oynayacak. Maç, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşecek ve 20.45’te başlayacak. Mücadele, EXXEN platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşmayı Karadağ Futbol Federasyonu’ndan hakem Nikola Dabanovic yönetecek. Yardımcılıkları Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic yapacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’nu lider tamamlayarak son 16 turuna yükseldi. Belçika’da oynanan ilk maçta Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic’in golleriyle rakibini 3-0 mağlup eden sarı-lacivertliler, çeyrek finale yükselmek için avantajlı bir pozisyonda bulunuyor.

Muhtemel 11’ler açıklandı. Fenerbahçe’de Livakovic, Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Szymanski, Tadic ve Batshuayi sahaya çıkacak. Union Saint-Gilloise takımında ise Moris, Sykes, Vanhoutte, Machida, Montes, Rasmussen, Sadiki, Teklab, Puertas, Nilsson ve Eckert ilk 11’de yer alacak.

Fenerbahçe, taraftarı önünde oynayacağı maçta ilk maçtaki performansını sürdürerek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Sahalarındaki avantajı kullanarak güçlü rakiplerini mağlup ederek Avrupa’da başarılı bir sezon geçirmek isteyen sarı-lacivertliler, taraftarlarını sevindirmek için sahaya çıkacak.

Maçın sonucu büyük merak konusu. Fenerbahçe, taraftarıyla birlikte avantajı kullanarak rakibini elemeyi başarabilecek mi? UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselme adına önemli bir adım daha atabilecek mi? Maçın ardından takımların performansı ve sonuçlar merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe, Avantajını Korumak İçin Sahaya Çıkıyor: İşte Son 16 Turu Rövanşı için Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!