G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.966,82
Petrol74,56
GR. ALTIN2.858,49
BTC2.165.555,47

Doğu Akdeniz’de Şiddetli Deprem!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deprem, Adana’nın Tarsus ilçesinde hissedildi ve kısa süreli panik yarattı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, depremin ardından bir açıklama yaparak herhangi bir can kaybı veya mal kaybı olmadığını belirtti.

Depremin etkisiyle Tarsus ve çevresinde yaşayan vatandaşlar, evlerinden çıktı ve sokaklara dağıldı. Panik yaşayan vatandaşlar, belediye ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Deprem sırasında çevrede bulunan bazı binaların ise hasar gördüğü bildirildi.

Adana Valiliği, deprem sonrasında yapılan kontrollerde herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadığını açıkladı. Valilik, bölgedeki ekiplerin hemen harekete geçerek gerekli incelemeleri yapmaya başladığını duyurdu.

Depremin ardından bölgede yaşayan vatandaşlar, bir süre dışarıda kalmayı tercih etti. Uzmanlar, deprem sonrasında artçı sarsıntı olasılığına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Tarsus’a yakın bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, depremi sosyal medya üzerinden paylaşarak birbirlerini bilgilendirmeye çalıştı. Depremin ardından kısa süreli bir endişe yaşayan vatandaşlar, durumun kontrol altında olduğunu öğrenince rahat bir nefes aldı.

Deprem, bölgede 2021 yılı içerisinde meydana gelen diğer sarsıntılarla birlikte değerlendirilerek, güvenlik önlemlerinin alınması yönünde uyarılar yapılmasını da beraberinde getirdi. Uzmanlar, bölgede deprem riskinin olduğunu ve gerekli hazırlıkların zamanında yapılması gerektiğini vurguladı.

Adana’nın Tarsus ilçesinde meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem, kısa süreli bir panik yaratsa da herhangi bir can veya mal kaybına neden olmamıştır. Bölgedeki ekiplerin yapacakları incelemeler sonucunda, hasar tespit çalışmaları da başlatılacaktır. Yaşanan depremin ardından bölgede artçı sarsıntı olasılığına karşı tedbirli olunması önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Doğu Akdeniz’de Şiddetli Deprem!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!