G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,71
GR. ALTIN2.842,46
BTC2.174.454,44

Antalyaspor’un Transfer Yasaklarına FIFA’dan Süresiz Karar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FIFA, Türkiye Süper Lig takımlarından Antalyaspor’un transfer yasağını 3 dönemden süresize çevirdi. Karar, FIFA tarafından alındı ve Antalyaspor’un ihtilaflı oyunculara olan borçlarını ödemesi durumunda transfer yapma hakkı elde edeceği belirtildi. Kulübün borçlarını tamamen ödeyene kadar transfer yasağının süreceği ifade edildi. Bu kararla ilgili daha fazla detayın ilerleyen zamanlarda açıklanacağı bildirildi.

Antalyaspor’un transfer yasağına ilişkin gelişmeler haberkontak.com platformunda yer aldı. Süper Lig ekibinin, FIFA tarafından aldığı transfer yasağı kararıyla ilgili bilgiler okuyucularla paylaşıldı. Kulübün ihtilaflı oyunculara olan borçlarını ödemesi şartıyla transfer yapabileceği vurgulandı. Ancak bu sürecin kulübün borçlarını tamamen kapatana kadar devam edeceği belirtildi. Detayların ilerleyen zamanlarda netleşeceği duyuruldu.

FIFA’nın kararıyla Antalyaspor’un transfer yasağının süresiz olarak devam edeceği açıklandı. Kulübün transfer yapabilmesi için öncelikle ihtilaflı oyunculara olan borçlarını ödemesi gerektiği belirtildi. FIFA tarafından verilen bu karar, kulübün mali durumu ve transfer politikaları açısından önemli bir etkiye sahip olacak. Kulübün borçlarını tamamen ödeyene kadar transfer faaliyetlerine devam edemeyeceği vurgulandı. Detayların netleşmesi ve gelişmelerin takip edilmesi gerektiği ifade edildi.

Antalyaspor’un transfer yasağı konusunda FIFA’nın aldığı kararın kulübü etkileyeceği belirtildi. Kararın 3 dönemlik bir süreçten sürese dönüştürülmesiyle kulübün transfer yapma hakkı güvence altına alındı. Ancak bu imkanı kullanabilmesi için öncelikle ihtilaflı oyunculara olan borçlarını ödemesi gerektiği hatırlatıldı. Süresiz transfer yasağının, kulübün borçlarını kapatana kadar devam edeceği bildirildi. Detayların yakın zamanda açıklanması ve kulübün bundan sonraki adımlarının takip edilmesi gerektiği vurgulandı.

Antalyaspor’un transfer yasağı FIFA tarafından süresiz olarak devam ettirildi. Kulübün ihtilaflı oyunculara olan borçlarını ödemeden transfer yapamayacağı belirtildi. Transfer yasağının kaldırılması için kulübün borçlarını tamamen kapatması gerektiği bildirildi. Detayların ilerleyen günlerde netleşmesi beklenirken, kulübün mali durumunun ve transfer politikalarının bu karardan nasıl etkileneceği merak konusu oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalyaspor’un Transfer Yasaklarına FIFA’dan Süresiz Karar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!