G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,12
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.966,82
Petrol74,56
GR. ALTIN2.858,49
BTC2.165.555,47

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Şok Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Gaziantep FK’ye aldıkları 2-0’lık mağlubiyet sonrasında açıklamalarda bulundu. Maç sonrasında taraftarlardan özür dileyen Santos, takımın kötü bir performans sergilediğini belirtti. Maçta tempo eksikliği yaşandığını ve genel olarak kötü olduklarını kabul eden Santos, sorumluluğun kendisinde olduğunu vurguladı.

Fernando Santos, daha önce Galatasaray maçında bir tepki verdiklerini ancak Gaziantep FK maçında aynı performansı sergileyemediklerini ifade etti. Beşiktaş’ın kimliğini yansıtamadıklarını ve rakipten daha fazla koşup mücadele etmeleri gerektiğini söyleyen Santos, takımın daha agresif olması gerektiğini belirtti. Oyunlarını daha fazla fırsat yaratmaya odaklanmaları gerektiğini ve takım olarak daha iyi yapabileceklerini dile getirdi.

Santos, Beşiktaş’ın bugünkü performansının takımın gerçek kimliğini yansıtmadığını ve oynadıkları oyunun düzeltilmesi gerektiğini belirtti. Kendilerinin durumu değiştirebileceklerini ve daha iyi performans sergileyebileceklerini ifade eden Santos, oyuncularla da konuşacaklarını ve eksikliklerini gidermek için çaba göstereceklerini dile getirdi. Özellikle ligin son döneminde daha iyi şeyler yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Santos, takımın daha fırsat yaratan bir yapıya sahip olması gerektiğinin altını çizdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’un maç sonrası açıklamaları, takımın kötü performansını kabul eden ve sorumluluğu üstlenen bir tutum sergilediğini gösterdi. Oyuncularla yapacakları görüşmeler ve önümüzdeki maçlara odaklanarak daha iyi bir performans sergilemeyi hedeflediklerini belirten Santos, takımın kimliğini yansıtan bir oyun sergilemek için çaba göstereceklerini dile getirdi. Beşiktaş taraftarları, Santos’un açıklamalarıyla takımın performansının düzeltilmesi yolunda umutlu olabilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’tan Şok Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!