G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.928,70
Petrol74,56
GR. ALTIN2.865,03
BTC2.161.311,57

Beşiktaş, Gaziantep FK’ye Konuk Olacak! Maçın Detayları Burada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 29. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanına konuk oluyor. Maç saat 20.30’da Kalyon Stadı’nda başladı. Karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetiyor, VAR hakemi ise Alper Ulusoy. İlk yarı mücadelesinde Gaziantep FK 1-0 Beşiktaş önde gidiyor. Maçın başında, 1. dakikada Gol… Gaziantep FK 1-0 Beşiktaş (Sorescu) skoruyla ev sahibi takım öne geçti. Beşiktaş, hatalı pas sonucu kalesinde golü görürken, Gaziantep takımı hızlı bir atağın sonunda topu ağlarla buluşturdu.

Maçın ilerleyen dakikalarında ise her iki takım da gollük fırsatlar yakaladı. Ancak Maxim’in kullandığı serbest vuruşta Semih topu ön direkte uzaklaştırdı ve Gaziantep FK penaltı itirazında bulundu. İlk yarı sonucu Gaziantep FK 1-0 Beşiktaş olarak tamamlandı.

İkinci yarıda Beşiktaş oyuncu değişikliklerine giderek hücumu güçlendirmeye çalıştı. Ancak her iki takım da savunmada güvenli bir görüntü sergileyerek rakiplerin ataklarını etkisiz hale getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen maçın son dakikalarında ise her iki takım da skoru değiştirecek fırsatları değerlendiremedi.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte skor 1-0 olarak kalırken, Gaziantep FK evinde üstlendiği oyunla galibiyete ulaşmayı başardı. Beşiktaş ise deplasmanda aldığı mağlubiyetle üzgün ayrıldı. Maçın kritik dakikalarında yaşanan pozisyonlar ve mücadelenin genelindeki taktiksel hamleler izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

İlk 11’lerde sahaya çıkan futbolcular arasında öne çıkan performanslar gösteren oyuncular da oldu. Her iki takımın da teknik direktörleri maça hızlı başlamak için taktiksel değişiklikler yapsalar da skor lehlerine sonuçlanmadı. Gaziantep FK, evindeki avantajı iyi değerlendirerek maçı kazanmayı başardı. Beşiktaş ise önümüzdeki maçlara odaklanarak hatalarını telafi etmeye çalışacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Beşiktaş, Gaziantep FK’ye Konuk Olacak! Maçın Detayları Burada!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!