G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Galatasaray, 32 Maçtır Ev İçinde Yenilmiyor: Avrupa’nın 1 Numarası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, son 32 maçtır evinde yenilmeden ilerleyerek Avrupa’nın en başarılı takımı konumuna geldi. Geçen sezondan bu yana devam eden iç saha serileri sayesinde Süper Lig’de rakiplerine üstünlük kuran sarı-kırmızılılar, 15 maçlık ev sahibi performansıyla dikkat çekiyor. Aslantepe’de oynanan karşılaşmalarda 30 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Galatasaray, son olarak 13 Ağustos 2022’de Giresunspor’a yenilmişti. Bu başarıları ile takım Avrupa arenası başta olmak üzere birçok rakibini geride bıraktı.

Avrupa’da iç saha performansında da başarılı olan Galatasaray, sezon boyunca 15 maçtır kazanarak diğer takımlara fark attı. Bu performansla Avrupa’nın en iyi 15 liginde liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Liverpool’un 26 maçlık serisini de geçerek zirveye yerleşti. Manchester City, Atletico Madrid ve PSV gibi önemli takımların ardında ilk sırada yer alan Galatasaray, Real Madrid’i de 19 karşılaşmayla geride bıraktı.

Sporting takımıyla kıyasıya bir rekabet içinde olan Galatasaray, ev sahasında aldığı 15 galibiyetle dikkatleri üzerine çekti. Taraftarının büyük desteğiyle oynayan sarı-kırmızılılar, 12 maçlık galibiyet serisi yakalayarak Sporting’i geride bıraktı. Avrupa’da evinde maç kazanan iki takımdan biri olan Galatasaray, bu başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Galatasaray, gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanına çıkacak ve lige verilen ara öncesinde Antalya’da kamp yapacak. Milli maçlar nedeniyle verilecek arada dinlenip hazırlıklarını sürdürecek olan sarı-kırmızılılar, şampiyonluk için yoğun bir şekilde çalışacak. Geçen sezon da aynı şekilde Antalya kampı yapan takım, aynı oteli tercih ederek başarılı sonuçlar elde etmişti.

Sonuç olarak, Galatasaray iç saha performansıyla Süper Lig’de ve Avrupa’da bir numara olmayı başardı. Taraftarının da desteğiyle üst üste kazanılan maçlarla takım, rakiplerine fark atarak zirveye yerleşti. Gelecek haftalarda da aynı performansı sergilemeyi hedefleyen Galatasaray, başarılı bir sezon geçirmek için çalışmalarını en üst seviyede sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray, 32 Maçtır Ev İçinde Yenilmiyor: Avrupa’nın 1 Numarası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!