G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Monza’nın Dany Mota’dan Gelen Nefis Golü Sosyal Medyayı Salladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam oynanan Serie A 28. hafta maçında Genoa ile Monza karşı karşıya geldi. Maçın yıldızı ise Monza’nın genç oyuncusu Dany Mota oldu. Mota, 18. dakikada harika bir gol atarak takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Mota’nın bu golü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve en çok konuşulanlar arasına girdi.

Monza, maça hızlı başlayan taraf oldu ve 8. dakikada Matteo Pessina’nın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak daha sonra Dany Mota’nın muhteşem golüyle farkı 2’ye çıkardı. Bu gol, izleyenleri etkisi altına alırken, sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Genoa ise 52. dakikada Albert Gudmundsson’un golüyle farkı bire indirdi. Sonrasında ise Vitinha’nın golüyle skoru 2-2’ye getirdi.

Maçın son dakikalarında ise Monza, Daniel Maldini’nin attığı golle tekrar öne geçti ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından Monza puanını 39’a yükseltirken, Genoa ise 33 puanda kaldı. Monza’nın bir sonraki maçında Cagliari ile karşılaşacak olması beklenirken, Genoa’nın Juventus deplasmanına gideceği açıklandı.

Tarafların oyuncuları maç boyunca büyük bir mücadele sergilerken, özellikle Dany Mota’nın performansı göz doldurdu. Maçın genelinde ise Tempersan Stadyumu’nda büyük bir heyecan vardı ve seyirciler mücadeleyi büyük bir ilgiyle takip ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Monza’nın Dany Mota’dan Gelen Nefis Golü Sosyal Medyayı Salladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!