G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Eski Eşini Öldürdü, Sonrasında Kendini Vurarak İntihar Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Yıldır, 1 yıl önce boşandığı eşi Mervegül Bayer’le karşılaştı. Yıldır, bir süre konuştuktan sonra Bayer’i tabancayla vurdu ve ardından intihar etti. Bayer hastaneye kaldırıldı ancak yolda hayatını kaybetti.

Kızını cinayete kurban veren anne Hatice Kurt, kızının gelinliğini benzin dökerek sokak ortasında ateşe verdi. Ağlayarak genç kızlara nasihatlerde bulunan Kurt, “Her şey bununla başladı. Bu gelinlik size mesaj olsun. Kötü iyi olmaz, bir insan değişmez bunu unutmayın” dedi.

Anne Kurt, gelinliği yakarken çevrede bulunanlar gözyaşlarına hakim olamadı. Olay, çevredekiler arasında büyük üzüntüye neden oldu. Mersin Emniyet Müdürlüğü de konuyla ilgili başlatılan soruşturmayı sürdürüyor. Her iki olay da şehirde derin bir hüzün yaratmış durumda.

Mervegül Bayer’in ani ölümü ve ardından yaşanan olaylar, hem polis teşkilatını hem de çevredekileri derinden sarstı. Yıldır’ın neden boşandığı eşiyle karşılaştığı, ne konuştukları ve cinayet öncesi düşünceleri soruşturma kapsamında inceleniyor.

Bayer’in ölümü, ailesi ve sevdikleri arasında büyük bir yıkıma neden oldu. Olayı öğrenenler, sosyal medyada başsağlığı mesajları yayınladı ve ailenin yanında olduklarını belirttiler. Acılı anne Kurt’un gösterdiği tepki de geniş yankı uyandırdı.

Şehirde yaşanan bu trajik olaylar, insanların yaşamın her anında karşılaşabilecekleri acı gerçekleri bir kez daha hatırlattı. Toplumda aile içi şiddetin ve travmanın önlenmesi için yapılabilecekler konusunda da tartışmalar artmış durumda. Herkes, benzer trajedilerin yaşanmaması için daha duyarlı olmaya çağrılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eski Eşini Öldürdü, Sonrasında Kendini Vurarak İntihar Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!