G-QXXHXL9JW0
USD34,00
EURO38,05
CNY4,81
GBP45,26
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,83
GR. ALTIN2.827,59
BTC2.149.708,90

FIBA Kadınlar EuroBasket 2025’in Resmi Logosu Tanıtıldı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2025 yılında gerçekleşecek olan Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Kadınlar Basketbol Avrupa Şampiyonası için resmi logo tanıtıldı. Logo, 2023 turnuvasının öncesinde açıklanan Kadınlar EuroBasket kupasının güzellik, zarafet ve gücünü yansıtan canlı renklerle tasarlandı. Logoda, organizasyona ev sahipliği yapacak olan Çekya, Almanya, Yunanistan ve İtalya’nın marka kimliği ve final turuna ev sahipliği yapacak Brno, Hamburg, Pire ve Bologna şehirlerinin özel renk desenleri yer aldı.

FIBA Avrupa İcra Direktörü Kamil Novak, logo hakkında yaptığı açıklamada, FIBA Kadınlar EuroBasket 2025’in Avrupa’daki en önemli kadın basketbol müsabakası olduğunu ve organizasyonun heyecanını yakalamanın önemli olduğunu belirtti. Novak, logo seçiminin FIBA ile yakın iş birliği içinde yapıldığını ve dört ev sahibinin logoda bir araya gelmesinden memnun olduklarını ifade etti.

FIBA Kadınlar EuroBasket 2025, ilk kez dört ülkede düzenlenecek. Daha önceki beş turnuvanın dördüne iki ülke ev sahipliği yapmıştı ancak 2025’te bu sayı dörde çıktı. Belçika, 2023’te şampiyon olmuş ve bir sonraki şampiyon Yunanistan’ın Pire kentindeki Barış ve Dostluk Stadyumu’nda belli olacak. Bu yılki turnuva, tarihinde ilk kez dört ev sahibi ülke tarafından gerçekleştirilecek.

Logo tanıtımı, FIBA’nın organizasyon için verdiği önemin bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. FIBA’nın Avrupa’daki en prestijli kadın basketbol organizasyonu olan EuroBasket’e verdiği değer her geçen gün artıyor. 2025 turnuvasının logosunda, hem ev sahibi ülkelerin kimlikleri hem de final turunun yapılacağı şehirlerin özellikleri ön plana çıkarılmış. Bu da organizasyonun her bir detayının titizlikle düşünüldüğünü gösteriyor.

FIBA Kadınlar EuroBasket 2025, basketbolseverler için heyecan verici bir etkinlik olacak. Organizasyonun resmi logosunun tanıtılmasıyla birlikte, turnuvaya olan ilgi ve beklentiler de artmaya başlayacak. Dört ev sahibi ülkenin bir araya gelerek gerçekleştireceği bu prestijli turnuva, kadın basketbolun Avrupa’daki en önemli etkinliklerinden biri olmaya aday gözüküyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FIBA Kadınlar EuroBasket 2025’in Resmi Logosu Tanıtıldı: İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!