G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Spor Dünyasının Ünlülerini Dolandıran Seçil Erzan’ın İfadesi Mahkemede Şok Etki Yarattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seçil Erzan isimli kişi, toplam 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla hakkında 252 yıla kadar hapis cezası istenen dava kapsamında 4. kez mahkemeye çıktı. Daha önce duruşmalara katılmadığı için zorla getirilme kararı bulunan Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan bu sefer duruşmada hazır bulundular. Muslera, 1.2 milyon dolar, Belözoğlu ise 4 milyon 290 bin dolar Seçil Erzan’a para verdiğini mahkemede belirtti. Arda Turan ise 13 milyon 900 bin dolar ödediğini ifade etti. Erzan ise suçunu itiraf ederek, “Bir hata yaptım, borç batağına sürüklendim. 2022 Ocak’tan 2023 Nisan’a kadar yatırılan bütün paraları Fatih Terim’e verdim” dedi.

Seçil Erzan’ın dolandırıcılık olayıyla ilgili olarak Denizbank, Fatih Terim’in aile dostu olduğu belirtilen Nur Erkasap, eski futbolcu Selçuk İnan, eski kulüp tercümanı Musa Mert Çetin, iş insanı Mert Zeydanlı ve avukat Rezan Epözdemir hakkında suç duyurusunda bulundu. Denizbank, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına bu kişilerle ilgili ayrı ayrı suç duyurusunda bulunarak gerekli adımların atılmasını talep etti. Bu kişilerin Seçil Erzan tarafından dolandırılma sürecinde nasıl bir rol oynadıkları ve ne tür eylemlerde bulundukları soruşturma kapsamında detaylı olarak incelenecek.

Seçil Erzan’ın 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla başlayan dava süreci, spor dünyasının ünlü isimlerinin de adının karıştığı önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Mahkeme kararının ardından ise Seçil Erzan’ın ne tür cezalarla karşı karşıya kalacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Gelecek duruşmalarda daha fazla detay ve kanıt sunularak davaya ilişkin daha net bir tablo çıkarılması bekleniyor. Seçil Erzan’ın iddialara yönelik savunmaları ve suçlamalarla ilgili detaylı incelemelerin ise başka delillerle desteklenmesi bekleniyor. Olayla ilgili gelişmelerin takip edilmeye devam edileceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Spor Dünyasının Ünlülerini Dolandıran Seçil Erzan’ın İfadesi Mahkemede Şok Etki Yarattı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!