G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Sürücülerin Son Anda Yaptığı Manevra Faciadan Döndürdü! Kanlı Kaza Anı Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, geçtiğimiz Salı günü İstanbul’un Avrupa yakasında meydana geldi. Sabah saatlerinde TEM Otoyolu üzerinde ilerleyen bir tır ile yan yoldan gelen bir otomobil arasında yaşanan çarpışma ile başladı. Tır, sollama yapmaya çalışan otomobile çarptıktan sonra kontrolden çıkarak savruldu ve karşı şeride geçti. Bu esnada yoldan geçen bir diğer otomobil de tıra çarparak durabildi.

Kazada, tır şoförü Mehmet Yılmaz’ın direksiyonda ani bir manevra yaparak araçtan sıyrılması büyük bir faciayı önledi. Yılmaz, “Aniden tırın bana çarptığını gördüm. Elimden geldiğince aracı kontrol altına almaya çalıştım ve faciayı önledik. Allah kaza geçiren diğer sürücülere yardım etsin” dedi.

Kazada yaralanan olmazken, tır ve otomobil çarpışması nedeniyle TEM Otoyolu’nda uzun süre trafik yoğunluğu yaşandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı ve kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu’nun bir şeridi uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

Kazanın saniye saniye güvenlik kameralarına yansımasının ardından olayın nasıl yaşandığı net bir şekilde ortaya çıktı. Görüntülerde, tırın ani bir şekilde yan yola dalması ve otomobile çarpması sonrasında yaşananlar görülüyor. Araçların birbirine çarpmasıyla birlikte çevrede bulunan sürücüler de büyük panik yaşadı ve kazayı izleyen vatandaşlar, hemen polis ekiplerine haber verdi.

Trafik kazalarının önlenmesi için sürücülerin dikkatli olması ve hız sınırlarına uyması gerektiği bir kez daha hatırlatıldı. Kazanın ardından yetkililer, sürücülerin daha dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu. Kazaya karışan araçların çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü ve otoyol tekrar açıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sürücülerin Son Anda Yaptığı Manevra Faciadan Döndürdü! Kanlı Kaza Anı Kamerada!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!