G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,62
GR. ALTIN2.834,71
BTC2.145.194,06

Nurol Makina, Katar Ordusuna 400’den Fazla Askeri Araç Sağlıyor! Bu Dev Filo İle Savunma Kabiliyetleri Güçleniyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin savunma sanayisinde önemli bir yere sahip olan Nurol Makina, Katar ordusuna destek amacıyla 400’ten fazla askeri araçtan oluşan büyük bir filo sağlamaktadır. Türkiye’nin savunma sanayisindeki ilerlemeler son yıllarda dikkat çekici bir şekilde artmıştır. Türkiye artık sadece kendi ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp uluslararası pazara da savunma ürünleri ihraç etmektedir. Nurol Makina, Türk savunma sanayisinin önde gelen zırhlı araç üreticilerinden biridir ve Katar ordusu tarafından kullanılan Ejder Yalçın aracını sergilemiştir.

Katar’da Barzan Holding ile işbirliği yaparak 400’ten fazla aracını Katar’a sağladıklarını belirten Karel, araçlarının değişik birimlerde görev yaptığını ifade etmiştir. Nurol Makina, sadece araçları değil sistem çözümleri de sunmaktadır ve araçları ASELSAN ile işbirliği içinde geliştirmektedir. Karel, Katar ordusunun Ejder TOMA araçlarından son derece memnun olduğunu ve araçların Dünya Kupası gibi önemli etkinliklerde güvenliği sağlamada büyük rol oynadığını belirtmiştir.

Nurol Makina olarak sadece Körfez bölgesi değil dünya genelinde faaliyet gösterdiklerini belirten Karel, 4 kıtada 22’den fazla ülkede araçlarının görev yaptığını açıklamıştır. Farklı coğrafyalardaki potansiyel fırsatları ve varlıklarını sürdürme isteklerini vurgulayan Karel, Katar ve Suudi Arabistan gibi Körfez ülkelerindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etmiştir. Ayrıca, dünya genelindeki 4×4 araç programlarını takip ettiklerini ve bu alanda da faaliyet göstermek istediklerini belirtmiştir.

Nurol Makina, Türkiye’nin savunma sanayisindeki başarılarıyla dikkat çekmektedir. Firmanın Katar ordusuna sağladığı 400’ten fazla askeri araç, Türkiye’nin uluslararası arenada savunma sanayisi alanındaki etkin rolünü göstermektedir. Nurol Makina’nın sağladığı sistem çözümleri ve işbirlikleri, şirketin müşteri memnuniyetini ve etkisini artırmaktadır. Gelecekte, şirketin dünya çapında daha geniş bir kitleye hizmet etmesi ve 4×4 araç pazarında daha da güçlenmesi beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nurol Makina, Katar Ordusuna 400’den Fazla Askeri Araç Sağlıyor! Bu Dev Filo İle Savunma Kabiliyetleri Güçleniyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!