G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Genç Beşiktaş Taraftarına Sürpriz Hediye: Siyah-Beyaz Forma!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce’nin Boğaziçi beldesine bağlı Şekerpınar Mahallesi’nde yaşayan genç taraftar Muhammed Emir Sönmez, Beşiktaş futbol takımını desteklemek için kendi hazırladığı tişörtüyle büyük ilgi çekti. Tişörtün üzerine siyah-beyazlı futbolcu Aboubakar’ın adını yazarak Beşiktaş formasını andırmaya çalışan Muhammed Emir, cuma namazına gittiği camide fotoğrafını çektirdi. Bu fotoğraf sosyal medyada hızla yayıldı. Düzce’deki bir fabrikada çalışan Beşiktaş taraftarı Ali Özmen, çocuğun kimliğini tespit ederek ona sürpriz bir hediye yapmaya karar verdi.

Ali Özmen, Beşiktaşlılar Derneği ve iş insanlarından topladığı Beşiktaş’a ait forma, şort, atkı ve diğer ürünleri Muhammed Emir’e teslim etti. Bu sürpriz karşısında önce şaşıran, sonra sevinçten ağlayan genç taraftar, hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşadı. Muhammed Emir’in en büyük hayali ise Beşiktaşlı futbolcularla tanışmak ve onlarla görüşmek.

Muhammed Emir’in annesi Kıymet Sönmez, dört çocuğu olduğunu ancak evlerinde sadece Muhammed Emir’in Beşiktaş taraftarı olduğunu belirtti. Diğer çocukların futbola ilgisi olmadığını ancak Muhammed Emir’in Beşiktaş maçlarını defalarca izlediğini ve futbolcuların adlarını öğrendiğini dile getirdi. Muhammed Emir’in annesi Galatasaray’ı tutarken, evde sadece kendisinin ve oğlunun futbola ilgi duyduğunu söyledi.

Genç taraftar Muhammed Emir’in Beşiktaş forması hediye etme olayı, sosyal medyanın da dikkatini çekti ve olumlu tepkiler aldı. Bu duygulandırıcı hikaye, Beşiktaş taraftarları arasında da sevinç ve mutluluk yarattı. Beşiktaş camiasının dayanışması ve taraftarlar arasındaki sevgi ve saygının bir kez daha gözler önüne serildi. Muhammed Emir’in hayalini gerçekleştirmesi için umut dolu bir adım atıldı ve ona destek olan herkesin yüreğindeki Beşiktaş sevgisi bir kez daha taçlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Genç Beşiktaş Taraftarına Sürpriz Hediye: Siyah-Beyaz Forma!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!