G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.155.539,59

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü: “Fenerbahçe Maçı Öncesinde Ciddi Baskı Altında”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belçika’nın Union Saint-Gilloise takımının teknik direktörü Alexander Blessin, Fenerbahçe ile oynayacakları maça önem verdiklerini belirtti. RSC Anderlecht Stadı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Blessin, Fenerbahçe’nin güçlü bir takım olduğunu ve onlara saygı duyduklarını ifade etti. Türkiye Ligi’nde Galatasaray’ın 2 puan gerisinde olduklarını belirten Blessin, yarınki maçın kendileri için önemli olduğunu ve rakiplerinde ciddi bir baskı olduğunu söyledi.

Blessin, Fenerbahçe’nin önemli bir ekip olduğunu ve maçı ne kadar ciddiye aldıklarının önemli olduğunu vurguladı. Takımda kaliteli oyuncular olduğunu ve hangi oyuncuların sahaya çıkacağının da önemli olduğunu ifade etti. Genelde Batshuayi’nin oynadığını ancak Dzeko’nun da çıkabileceğini belirtti. Union Saint-Gilloise kalecisi Anthony Moris ise zorlu bir maça çıkacaklarını belirtti. Fenerbahçe’nin önemli bir takım olduğunu fakat kendilerinin de tur atlamak için şanslarının olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’nin teknik direktörü Alexander Blessin, Fenerbahçe maçına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını ve rakiplerine saygı duyduklarını belirtti. Maçın kendileri için önemli olduğunu ve Fenerbahçe’nin Türkiye Ligi’nde Galatasaray’ın hemen gerisinde olduklarını vurguladı. Blessin, takımda çok kaliteli oyuncular bulunduğunu ve hangi oyuncuların sahaya çıkacağının belirsizliğinin önemli olduğunu söyledi. Union Saint-Gilloise kalecisi Anthony Moris ise zorlu bir maç olacağını ancak tur atlamak için şanslarının olduğunu düşündüğünü ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü: “Fenerbahçe Maçı Öncesinde Ciddi Baskı Altında”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!