G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.137,14

Davut Güloğlu: Gazeteciler Beni Tehdit Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Belediye Başkan Adayı Davut Güloğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çay Mahallesi’ndeki bir kıraathaneye ziyaret gerçekleştirdi. Güloğlu, burada yerel gazeteciler tarafından tehdit edildiğini iddia etti. Düzce’de büyük baskı olduğunu belirten Güloğlu, gazetecilerin kendisini tehdit ettiğini söyleyerek, “Para vermezsen seni alaşağı etmezsek görürsün” dediklerini ifade etti.

Güloğlu’nun bu sözlerine bir mahalle sakini karşılık vererek, “Kim o gazeteciler. Açıkla da bilelim” dedi. Güloğlu ise, “Seni buraya tuttular da mı gönderdiler?” diye yanıt verdi. Mahalle sakininin, “Beni satın alacak para yok” demesiyle kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Güloğlu, elindeki mikrofonu fırlatıp yurttaşın üzerine yürümeye başladı.

Ancak kıraathanede bulunan diğer kişilerin araya girmesiyle tartışma sakinleşti ve büyümeden sonlandı. Güloğlu, bu olayın ardından ziyaretine devam ederek yurttaşlarla sohbet etmeye devam etti. Seçim çalışmaları kapsamında halkın nabzını tutan Güloğlu, projelerini ve vaatlerini anlatarak destek istedi.

Davut Güloğlu’nun bu ziyareti sırasında yaşanan olayların ardından konuyla ilgili olarak yerel basına açıklamalarda bulunan Güloğlu, gazetecilerin kendisini tehdit ettiğini iddia ederek, bu durumun demokrasiye zarar verdiğini belirtti. Güloğlu, halkın kendisini desteklediğini ve bu tarz provokasyonlara prim verilmemesi gerektiğini vurguladı.

Güloğlu’nun sosyal medya hesapları üzerinden de bu konuyla ilgili açıklamalar yapması bekleniyor. Olayın ardından Düzce Emniyet Müdürlüğü’nün konuyla ilgili soruşturma başlattığı ve gerekli adımların atılacağı belirtildi. Güloğlu ise seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ve halkın desteğiyle başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Davut Güloğlu: Gazeteciler Beni Tehdit Ediyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!