G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

Leicester City, Sunderland’i 1-0’lık galibiyetle devirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Leicester City, İngiltere Championship’in 36. haftasında deplasmanda Sunderland takımını 1-0 mağlup etti. Maçta ilk golü 13. dakikada Jamie Vardy kaydetti ve konuk ekip galibiyeti elde etti. Yunus Akgün, Leicester City takımının başlangıç on birinde sahaya çıkarak 72 dakika boyunca forma giydi.

Leicester City, bu galibiyetle puanını 81’e yükseltti ve ligdeki konumunu güçlendirdi. Bir sonraki maçlarında ise Hull City deplasmanına konuk olacaklar. Diğer taraftan, Sunderland takımı ise 47 puanda kalarak Southampton deplasmanına gidecek.

Maçın sonucunda Leicester City, deplasmanda aldığı önemli galibiyetle ligde üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Jamie Vardy’nin erken golü, Leicester City takımının maç boyunca üstünlüğünü korumasına yardımcı oldu. Yunus Akgün ise ilk 11’de başladığı maçta takımına katkı sağladı ve maçın önemli anlarında sahada yer aldı.

Leicester City, Sunderland karşısında kazandığı bu maçla yakaladığı galibiyet serisini sürdürdü. Takımın performansı, taraftarları tarafından da takdirle karşılandı ve sezon sonuna doğru daha da güçlendikleri görüldü. Sunderland ise evinde aldığı mağlubiyetle üst sıralardan uzaklaştı ve önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olmak zorunda kaldı.

Leicester City takımı, maç sonrasında puanını yükselterek ligdeki iddiasını sürdürdü. Takımın hedefi, sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırmak ve Premier Lig’e yükselmek olarak belirlendi. Sunderland ise aldığı mağlubiyet sonrasında ligin alt sıralarına kadar gerileyerek, önümüzdeki maçlarda toparlanma çabası içine girecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Leicester City, Sunderland’i 1-0’lık galibiyetle devirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!