G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.160.451,34

İYİ Partili Kürşad Zorlu: “Emekli ikramiyeleri 10 Bin TL olmalı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Ahlat Belediyesi önünde önemli açıklamalarda bulundu. Zorlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Türkiye İttifakı” söylemine tepki göstererek, “Böyle bir ittifak mı var? Doğrusu ben duymadım ama bizim ittifakımız milletimizle.” dedi. Zorlu, partisinin kent uzlaşısı gibi kavramları kabul etmediklerini ve seçimlerde milletle bütünleşerek en iyi çıkışı yapacaklarını belirtti.

Ahlat’ta devlet imkanlarının hoyratça ve hukuksuzca kullanıldığını vurgulayan Zorlu, “Burası, devletin nasıl hukuksuzca kullanıldığının somut örneğidir.” şeklinde konuştu. Türkiye’de ağır bir ekonomik krizin yaşandığını belirten Zorlu, son dönemde ekonomik verilerin kötüye gittiğini ve emeklilerin, emekçilerin gelir düzeyinin artması gerektiğini dile getirdi.

Zorlu, emekli ikramiyelerinin 10 bin TL olması gerektiğini belirterek, “Emeklinin, emekçinin haklarını savunmaya devam ediyoruz. Bayram ikramiyesi en düşük emekli maaşına ulaşmalıdır.” şeklinde açıklamalarda bulundu. İYİ Parti olarak emeklilerin ve emekçilerin sorunlarını Meclis’e taşıdıklarını ve çözüm önerileri sunduklarını ifade eden Zorlu, halkın yaşam standartlarının yükseltilmesi için mücadele ettiklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İYİ Partili Kürşad Zorlu: “Emekli ikramiyeleri 10 Bin TL olmalı!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!