G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,16
CNY4,84
GBP45,55
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,77
GR. ALTIN2.877,99
BTC2.154.234,69

Atiba Hutchinson: “Heykelim Dikilse de Dikilmesen de Beni Mutlu Eder”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atiba Hutchinson, 2013 yılında Hollanda ekibi PSV’den ayrıldıktan sonra Beşiktaş ile sözleşme imzalayarak 10 yıllık kariyerine siyah-beyazlı takımda devam etmiştir. Geçtiğimiz sezon futbol kariyerini noktalayan Hutchinson, Beşiktaş taraftarı tarafından sevgiyle karşılanmış ve büyük izler bırakmıştır. Atiba Hutchinson, Haber Global canlı yayınında Beşiktaş’a geri dönmek istediğini belirtmiş ve kulübe yardım etmek istediğini ifade etmiştir.

Atiba Hutchinson, futbolu bıraktıktan sonra Beşiktaş’a dönmek istediğini açıklamış ve iletişim halinde olduklarını belirtmiştir. Ancak oyuncu şu an için geleceğine net bir şekilde karar vermek istemediğini dile getirerek, daha hazır olana kadar beklemeyi tercih ettiğini ifade etmiştir. Hutchinson sahada olmayı ve oyuncularla bir arada olmayı çok sevdiğini ve tecrübelerini genç oyuncularla paylaşmayı özlediğini belirtmiştir.

Heykelinin dikilmesinin konuşulmasıyla ilgili olarak Atiba Hutchinson, bu durumun kendisi için olağanüstü bir durum olduğunu ifade etmiş ve bunun kendisini mutlu ettiğini dile getirmiştir. Heykel dikilirse büyük bir jest olacağını belirten Hutchinson, konunun kendisi için hayatında büyük bir değişikliğe neden olmayacağını ancak minnettar olduğunu vurgulamıştır. Ayrıca 10 yıllık Beşiktaş kariyeri boyunca en iyi anlaştığı teknik direktör sorusuna cevap verirken Şenol Güneş’in takımı doğru yolda güzel bir şekilde değiştirdiğini ve başarı getirdiğini belirtmiştir.

Atiba Hutchinson, Beşiktaş’ta geçirdiği keyifli zamanlara vurgu yaparak Avrupa’da başarılı oldukları dönemleri hatırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etmiştir. Kendisi için Beşiktaş’ın çok önemli bir kulüp olduğunu ve kulübe herhangi bir şekilde katkıda bulunmaktan gurur duyacağını belirtmiştir. Hutchinson, futbol kariyerini noktalasalar da Beşiktaş’a olan sevgisinin devam ettiğini ve gelecekte kulüple bir şekilde tekrar bir araya gelmek istediğini vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atiba Hutchinson: “Heykelim Dikilse de Dikilmesen de Beni Mutlu Eder”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!