G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.145.422,28

Fenerbahçe Basın Sözcüsü’nden Galatasaray’a Sert Eleştiri: Yabancı Hakem Çağrısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, 2-0’lık Hatayspor galibiyetinin ardından ezeli rakip Galatasaray’ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Maçın ardından yaptığı açıklamada Baki, takımı tebrik ederek Perşembe günü gerçekleşecek önemli maçlarına da değindi. Ayrıca, maç sırasında ortaya çıkan hakem kararlarına ve ezeli rakip Galatasaray’ın performansına dair endişelerini dile getirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşılaştı ve kritik bir 2-0 galibiyet elde etti. Maçın gollerini Osayi-Samuel ve Cengiz Ünder kaydederken, maç sonrası Basın Sözcüsü Selahattin Baki, duygusal ve zorlu bir mücadele olduğunu belirtti. Takımı tebrik ederek önemli virajı döndüklerini ifade etti.

Baki, hakem kararlarına ve Galatasaray’ın performansına dair endişelerini dile getirdiği açıklamalarında, yapılan hataların sportif açıdan kabul edilemez olduğunu vurguladı. Ayrıca, geçtiğimiz hafta Galatasaray’ın Antalyaspor ile oynadığı maçta yaşanan hakem kararlarına da değindi ve ezeli rakibin kırmızı kart görmesi gereken durumlarda bile faul bile çalınmadığını belirtti.

Galatasaray’a yönelik eleştirilerine devam eden Baki, rakip takımın başkanının federasyonla ilgili samimiyetine şüpheyle yaklaştıklarını belirterek, Urfa’da oynanacak olan Süper Kupa maçı için yabancı hakem talebinde bulunulması gerektiğini söyledi. Ayrıca, Ezeli rakibin son dönemlerdeki performansından da endişe duyduklarını ve hakem kararlarının takımın aleyhine olduğunu vurguladı.

Son olarak, Baki, takımın başkanı Ali Koç’a yapılan alçakça saldırılara da değinerek, önümüzdeki hafta başkanın bu konuda bir açıklama yapacağını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Basın Sözcüsü’nden Galatasaray’a Sert Eleştiri: Yabancı Hakem Çağrısı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!