G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.145.422,28

Türkiye Futbol Federasyonu, BEIN MEDIA GROUP ile 3 Sezonluk Anlaşmayı Yeniledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu, BEIN MEDIA GROUP ile 3 sezonluk yayın ihalesinde anlaşmaya vardı. İhale, daha önce fiyat yükseltimi nedeniyle iptal edilmiş ancak yeniden açılmıştır. Yapılan ihale sonucunda, yayın hakları 218 milyon 400 bin dolar karşılığında BEIN MEDIA GROUP’a verilmiştir. Bu anlaşma, 3 sezon boyunca geçerli olacaktır.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 29.02.2024 tarihli toplantısında alınan karar doğrultusunda, 2 Mart 2024 tarihinde TFF Levent İstanbul adresinde gerçekleştirilen teklif açma töreninde BEIN MEDIA GROUP’un teklifi kabul edilmiştir. Anlaşma, 11 Mart 2024 tarihine kadar hukuki süreç tamamlanana kadar geçerli olacaktır.

beIN MEDIA Group ve Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly, ihale sonucuyla ilgili memnuniyetini dile getirerek Süper Lig’in tek resmi yayıncısı olmaktan gurur duyduklarını belirtmiştir. Yousef Al-Obaidly, Türkiye’deki spor yatırımlarının kalitesini artırarak küresel deneyimlerini Türk futboluyla birleştirmeye devam edeceklerini söylemiştir. İlerleyen süreçte, Türkiye’nin futbol ekosisteminde daha güçlü bir konuma sahip olacağına inandıklarını belirtmiştir.

Anlaşma, beIN MEDIA GROUP’un Türkiye’deki spor, eğlence ve medya sektöründeki uzun vadeli başarısının bir kanıtı olarak değerlendirilmektedir. Şirket, Türk futboluna yaptıkları yatırımlarla sektörde standartları belirlemeye devam etmekte ve müşterilere eksiksiz bir multimedya deneyimi sunmaktadır. Bu anlaşma, şirketin Türkiye’deki önemli başarılarının bir yansıması olarak kabul edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkiye Futbol Federasyonu, BEIN MEDIA GROUP ile 3 Sezonluk Anlaşmayı Yeniledi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!